staafmathekwerk

Staafmathekwerk

Een prachtig groen gazon waar zo nu en dan een hondendrol prijkt, een parkeerplaats bij jouw bedrijventerrein die ook gebruikt wordt door omwonenden, een voetbalveld waar de bal steeds wegrolt en een schoolplein waar leerlingen geen duidelijke grens hebben, al deze problemen kunnen als sneeuw voor de zon worden opgelost met het staafmathekwerk van Hekwerkwebshop.nl.

Wat is een staafmathekwerk?

We vertellen je graag meer over het staafmathekwerk. Dit hekwerk, ook wel DSM-hekwerk genoemd, wordt gebruikt om tuinen, bedrijventerreinen, sportvelden en schoolpleinen te omheinen. Een staafmathekwerk is een combinatie van het beste van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. De staafmathekwerken van Hekwerkwebshop.nl worden geproduceerd met gebruik van getrokken rondstaal. Dit materiaal is bijzonder goed te gebruiken voor staafmathekwerken vanwege de maatvastheid. Bij een dubbelstaafmat hekwerk worden de spijlen van getrokken rondstaal aan elkaar gelast en voorzien van een laagje zink. Dit om roestvorming te voorkomen.

Meer lezen:

Wat zijn de voordelen van een DSM hekwerk?

Onzes inziens spreken de voordelen voor zich, maar wij benoemen deze natuurlijk graag. Een staafmathekwerk is gemaakt van bijzonder sterk materiaal dat tegen een behoorlijk stootje kan. Een harde bal tijdens een voetbalwedstrijd of een leerling die op het schoolplein over het hek probeert te klimmen vormt geen probleem voor dit hekwerk. Het fijnmazige ontwerp zorgt er daarnaast voor dat het staafmathekwerk de grootste stormen kan doorstaan. Het ontwerp is namelijk winddoorlatend. Ten slotte is het hekwerk makkelijk te plaatsen, want je kunt gebruikmaken van onze montagehandleiding. Daarnaast kun je voor vragen altijd contact met ons opnemen. 

Staafmathekwerk laten plaatsen

staafmathekwerk laten plaatsen

Aangezien wij heel goed begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om het staafmathekwerk zelf te plaatsen, bieden wij deze service aan. Onze monteurs kunnen het hekwerk bij je komen plaatsen tegen een meerprijs. Zo weet je zeker dat jouw staafmathekwerk goed wordt geplaatst en staat als een huis.

Hekwerk met poort

De toepassingsmogelijkheden van het staafmathekwerk zijn eindeloos. Wij van Hekwerkwebshop.nl kunnen complete staafmathekwerken plaatsten tot een hoogte van 200 cm. Zo zijn onze hekwerken niet alleen geschikt als omheining, maar biedt het ook een veilige en inbraakwerende oplossing. Wij leveren de dubbelstaafmat hekwerken namelijk ook met verschillende poorten, neem bijvoorbeeld een van onze dubbele draaipoorten of looppoorten om jouw terrein optimaal te omheinen.

Meer lezen:

Staafmathekwerk online bestellen

Ben jij op zoek naar een staafmathekwerk voor jouw tuin, bedrijventerrein, sportveld of schoolplein, dan ben je bij Hekwerkwebshop.nl aan het juiste adres. We maken staafmathekwerken van getrokken rondstaal op maat en leveren deze in heel Nederland en België. Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvende offerte. Onze klantenservice staat ook voor je klaar als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze producten.