staafmat poort

Staafmat Poort

Ben jij voor bij je staafmat hekwerk op zoek naar een staafmat poort? In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten poort, zo ook staafmat poorten. We vinden het belangrijk om een zo compleet mogelijk assortiment te bieden.

Staafmat Poort

Een staafmat poort is een doorgang door een staafmat hekwerk. Een veel voorkomend staafmat hekwerk is het dubbelstaafmat hekwerk. Door de dubbele staven is het hekwerk stevig en stabiel en kan het voor diverse doeleinden gebruikt worden.

Zo wordt dit DSM hekwerk vaak als ondersteuning voor klimplanten gebruikt, maar ook als omheining voor weides en hondenvelden. Het is een hekwerk wat voor diverse doelen kan worden gebruikt.

Prijzen Staafmat Poorten

De prijs van een staafmat poorten kun je eenvoudig zelf berekenen aan de hand van onze duidelijke configurator. Je geeft aan hoe hoog het hekwerk dient te worden, hoe lang de poort moet zijn en in welke kleur het gecoat dient te worden. In principe is bijna iedere RAL kleur mogelijk.

Naast staafmat poorten vind je in onze hekwerk webshop ook schuttingpoorten, houten tuinpoorten en sierhekwerk poorten. Eventueel is een staafmat hekwerk ook te combineren met een ander soort poort. Dit om het hekwerk bijzonder of speciaal te maken. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Staafmat Poort Bestellen

Zoals ik al aangaf vind je in onze hekwerk webshop diverse soorten poorten. Wanneer jij op zoek bent naar een poort, dan is het zeker aan te raden eens een kijkje te nemen.

Bijna al onze hekwerken en poorten worden in Nederland gemaakt en daarom vind je bij ons geen “made in China” modellen. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en willen een totaal oplossing bieden op hekwerk gebied. Ben jij op zoek naar een specifiek hekwerk, maar kun je dit nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij kijken graag of we je verder kunnen helpen.