staafmathekwerk

Staafmat hekwerk

Een staafmat hekwerk is een mooie vorm van afrastering. Ook wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten staafmat hekwerken.

Staafmat hekwerk

Een staafmathekwerk is vervaardigd uit draadstaal en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunnen we staafmathekwerk onderverdelen in enkelstaaf en dubbelstaafmat hekwerk.

Een staafmat hekwerk is enkelstaafs wanneer de horizontale staven enkel zijn en dubbestaafs wanneer er twee horizontale staven op elkaar zijn gelast.

Deze hekwerken worden veel gebruikt als tuinafscheiding. Ze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en eenvoudig zelf te monteren.

Prijzen hekwerk

De prijzen van een staafmathekwerk zijn heel erg afhankelijk van de hoogte van het hekwerk. Daarnaast speelt ook de behandeling van de hekwerken een belangrijke rol. Een verzinkt hekwerk is over het algemeen een stukje goedkoper dat een verzinkt en gecoat hekwerk. Voordeel is echter wel dat een gecoat hekwerk een stijlvollere uitstraling heeft en langer mee gaat.

Een staafmathekwerk is relatief voordelig, wanneer je de prijzen gaat vergelijken met ander soorten hekwerk. Ook bij de staafmat hekwerken kunnen bijpassende poorten bestel worden.

Toepassingen Staafmat hekwerk

Zoals ik al aangaf wordt een staafmat vaak gebruikt als tuinafscheiding. Daarnaast is het ook mogelijk om het hekwerk te gebruiken als ondersteuning voor klimplanten of als bedrijfshekwerk.

Het hekwerk is vooral erg stevig en wordt daarom ook veel gebruikt door gemeenten om sport- en speelvelden.

Een hekwerk bestellen

Wil jij graag een stafmathekwerk online bestellen? Bezoek dan eens onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod staafmat en gaashekwerken.

Bijna al onze hekwerken worden vervaardigd in fabrieken in Nederland en daarom vind je bijna geen “made in China” modellen. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en onze medewerkers zijn zich hier van bewust. Regelmatig volgen onze lassers opleidingen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste lastechnieken.

Ook kun je bij ons terecht voor sierhekwerk, balkonhekwerken en poorten.