dubbelstaafmat hekwerk incl plaatsten

Dubbelstaafmat hekwerk incl. plaatsen

Ben jij op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk incl. plaatsten? In onze webshop vind je alles op het gebied van afrasteringen en omheiningen, ook dubbelstaafmat hekwerken. We leveren de hekwerken door heel Nederland en Belgiƫ en kunnen deze bij jouw op locatie komen plaatsten.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is een stalen hekwerk dat vervaardigd is uit gepuntlast staal. Het hekwerk staat bekend om zijn fijnmazigheid en sterkte. Het is het beste van een glashekwerk en spijlenhekwerk gecombineerd in een hekwerk. Het zal je niet verbazen dat het hekwerk daarom veel gebruikt wordt.

Dubbelstaafmat hekwerk incl. plaatsten aanvragen

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie? Dan kun je eenvoudig een DSM hekwerk aanvragen via onze webshop. We maken dan een passen offerte op maat voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Er zijn diverse toevoegingen die te gebruiken zijn in een dubbelstaafmat hekwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een poort, vlechtband en hedera klimplanten.

Poorten voor dubbelstaafmat hekwerk

We hebben in ons assortiment diverse poorten die te combineren zijn met een dubbelstaafmat hekwerk. Denk hierbij aan een looppoort, schuifpoort en dubbele draaipoort. We kunnen deze samen met het hekwerk bij jouw op locatie komen plaatsten.

DSM hekwerk met vlechtband

Ben je op zoek naar een hekwerk en wil je tevens privacy op je terrein? Dan is vlechtend wellicht wat je zoekt. Het band kan door de mazen van een dubbelstaafmat hekwerk gevlochten worden, waardoor zicht op het terrein aan voorbijgangers onttrokken wordt.

Dubbelstaafmat hekwerk met klimplanten

Een andere manier om meer privacy op je terrein te krijgen, zijn klimplanten. We kunnen het DSM hekwerk samen met Hedera planten bij jouw op locatie komen plaatsten. De planten hebben niet direct hun volledige grote, maar zullen het hekwerk in de loop van de jaren volledig begroeien. Het is een ideaal tuin hekwerk voor klimplanten.

DSM hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

dubbelstaafmat hekwerk incl plaatsen

In onze webshop kun je een compleet dubbelstaafmat hekwerk aanvragen, maar ook de lossen onderdelen bestellen. Mocht er iets kapot gaan aan je hekwerk, dan kunnen we je alle onderdelen naleveren. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod omheining en poorten.