tuin hekwerk voor klimplanten

Tuin hekwerk voor klimplanten

Ben jij op zoek naar een tuin hekwerk voor klimplanten? Een dubbelstaafmat hekwerk wordt vaak voor deze toepassing gebruikt en is goedkoop in aanschaf en makkelijk te monteren. In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten staafmat hekwerken.

Tuin hekwerken voor klimplanten

Wil jij graag een mooie klimplant om je tuin of erf? Een staafmat hekwerk of een gaashekwerk kun je eenvoudig wegwerken met een mooie groene klimplant. Het voordeel van een klimplant is dat je een natuurlijke afrastering om je tuin of erf krijgt.

Hieronder zal ik kort uitleggen wat het verschil is tussen een gaashekwerk en een staafmat hekwerk.

Een gaashekwerk voor een klimplant

Een harmonica gaashekwerk leent zich uitermate goed voor een klimplant. Nadeel van dit hekwerk is wel dat het gaas niet heel sterk is, het kan door het gewicht van de plant gaan indeuken. Niet dat dit veel gebeurd, maar het kan voorkomen.

Een harmonica gaashekwerk als tuinhekwerk wordt vaak gebruikt bij een glooiende ondergrond. Het gaas wordt opgespannen tussen palen die eventueel ook onderling met een horizontale ligger verbonden zijn. Ben jij op zoek naar een gaashekwerk? Kijk dan eens in onze hekwerk webshop.

Een DSM hekwerk voor klimplanten

Een staafmat hekwerk en dan met name een dubbelstaafmat hekwerk wordt vaak gebruikt voor klimplanten. Dit hekwerk is stevig en stabiel en makkelijk te plaatsen. Bij een staafmat hekwerk, wordt de mat tussen of tegen rechtopstaande palen gemonteerd. Het is vaak niet nodig om horizontale liggers te gebruiken.

Ook DSM hekwerken vind je in onze hekwerk webshop. Kijk gerust eens rond en laat je verrassen door het aanbod.

Tuin hekwerk voor klimplanten bestellen

In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten tuin hekwerken. Ook DSM hekwerk met hedera.

Naast tuin hekwerk voor klimplanten kun je bij ons ook terecht voor sierhekwerken, balustrades en poorten. We proberen ons assortiment zo compleet mogelijk te houden, maar mocht je naar een specifiek hekwerk op zoek zijn en deze niet vinden. Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen je verder proberen te helpen.