gaashekwerk

Gaashekwerk

Een gaashekwerk is een eenvoudige en goedkope vorm van afrastering. Het uitermate geschikt om te gebruiken bij glooiende terreinen. Ook is gaashekwerk verkrijgbaar met puntdraden om te voorkomen dat iemand er over klimt. Daarnaast is een gaashekwerk, net als een dubbelstaafmat hekwerk, geschikt om te gebruiken als klimop.

Gaashekwerk in verschillende hoogtes

De meeste gaashekwerken zijn te verkrijgen in hoogtes vanaf 0,75 meter. Het gaas wordt geleverd op een rol en wordt op een frame van staanders met bovenbuizen bevestigd. Het is mogelijk om een gaashekwerk zonder bovenbuizen te plaatsen, alleen wordt het hekwerk hier wel minder stabiel van.

Onze gaashekwerk als omheining zijn verzinkt of verzinkt en gecoat leverbaar. Dit is echter wel in een aantal standaard kleuren. Mocht je het hekwerk in een andere kleur willen hebben, dan moeten wij een meerprijs in rekening brengen. De gaashekwerken zijn te bestellen in onze hekwerk webshop.

Montage hekwerk

Het ligt aan de ondergrond hoe de staanders geplaatst worden. Dit kan op de volgende manieren: de staanders worden in de grond geheid, ingegraven of geboord. Indien nodig kunnen de palen verstevigd worden met beton. Daarnaast is het mogelijk om de staanders met voetplaat te bestellen, zodat ze op een betonnen ondergrond gemonteerd kunnen worden.

Gaashekwerk bestellen

Ben jij op zoek naar een hekwerk en wil je deze online bestellen? Ontdek dan al onze hekwerken in onze hekwerk webshop. Wij hebben een ruim assortiment hekwerken en deze worden bij bestelling speciaal op maat gemaakt. Je zult bij ons geen “made in China” modellen vinden, maar alleen op maat gemaakte hekwerken uit Nederland.

Onze ervaren lassers hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom worden ze regelmatig bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van nieuwe technieken en mogelijkheden.

Naast gaashekwerken kun je in onze hekwerk webshop ook terecht voor sierhekwerken, balkonhekwerken en poorten.