haardhoutberging

Haardhoutberging

De spreekwoordelijke ‘r’ zit weer in de maand en dat betekent dat het kouder en sneller donker wordt buiten. Geen enkel probleem, want met jouw nieuw aangeschafte openhaard kun je voor een warm en gezellig sfeertje zorgen in huis. De open haard of houtkachel heb je inmiddels in bezit, maar voor een gezellig knapperend vuurtje heb je haardhout nodig. Echter, waar laat je dat haardhout? Wij van Hekwerkwebshop.nl vertellen je alles over de haardhoutberging.

Wat is een haardhoutberging?

Het woord zegt het eigenlijk al: een haardhoutberging is een opslagplaats voor jouw haardhout, zodat dit netjes en geordend kan worden opgeborgen. Haardhoutopslagen worden van verschillende materialen gemaakt. Bij Hekwerkwebshop.nl gebruiken wij staal. Een stalen houtopslag is relatief licht, maar kan daarentegen veel gewicht dragen en is krachtig. Het is eventueel mogelijk om een houthok op maat te laten maken.

Wat zijn de voordelen van een haardhoutberging?

Er zijn verschillende voordelen van een haardhoutberging te noemen. Met een haardhoutopslag hoef je geen plek meer te zoeken in jouw schuur of garage waar je jouw haardhout kunt opslaan, maar heb je buiten een eigen plek die speciaal gereserveerd is voor jouw haardhout. Na het stookhout kopen hoef je het alleen nog op te stapelen. Daarnaast zijn onze haardhoutbergingen van staal en dat is een bijzonder stevig materiaal. Daarbij komt dat onze haardhoutbergingen veel gewicht kunnen dragen. Echter, het materiaal is zelf vrij licht.

Verder zorgt staal voor een stevige basis voor al jouw haardhout. Onze hardhoutbergingen zijn standaard thermisch verzinkt, waardoor deze bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden en op die manier gaat jouw opslagplaats jaren mee. Verder is dit product zeer duurzaam, staal is namelijk zeer goed te recyclen en kan zonder verlies van kwaliteit hergebruikt worden. 

Modellen

Bij Hekwerkwebshop.nl hebben wij momenteel vier verschillende modellen betreffende haardhoutopslag. Ze zijn allemaal gemaakt van staal en voorzien van een RVS dak.

Houtopslag HH07

haardhoutopslag hh07

Deze houtopslag is gemaakt van staal en voorzien van een gaaswerk in de zijvakken.

Houtopslag HH08

haardhoutosplag HH08

Mooie stalen houtopslag met verticale spijlen in de zijvakken.

Houtopslag HH09

haardhoutopslag HH09

Houtopslag met prachtig cortenstalen snijkwerk in de zijwanden.

Houtopslag HH10

haardhoutopslag HH10

Deze houtopslag is gemaakt uit staal en heeft een RVS dak. Ideaal voor haardhout.

Al onze modellen kunnen op maat gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Berging online bestellen

Ben jij op zoek naar een haardhoutberging voor jouw haardhout, dan ben je bij Hekwerkwebshop.nl aan het juiste adres. We maken haardhoutbergingen van staal op maat, eventueel in een kleur naar keuze en leveren deze stalen houtopslag in heel Nederland en België. Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvende offerte. Onze klantenservice staat ook voor je klaar als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze producten.

Naast een houtberging van staal, vind je in onze webshop ook een corten houtopslag. Deze opslagen gemaakt van cortenstaal hebben een unieke uitstraling. Neem daarom gerust eens een kijkje en ontdek onze houtopslag van cortenstaal.