stalen houtopslag

Stalen houtopslag

Opzoek naar een berging waar je hout kunt opslaan? Zoek je een iets wat je aanschaft en wat heel lang meegaat? Wellicht is dan een stalen houtopslag precies waar je naar opzoek bent.

Wat is een stalen houtopslag?

Het zit hem al een beetje in de benaming. Een stalen houtopslag is dan ook niks anders dan een opslag waar je stookhout kunt bewaren, gemaakt van staal. Het stalen frame zorgt voor een tijdloze look, waar je hem ook neerzet.

Nu kan het zijn dat je denkt, ik wil geen stalen frame in de tuin, maar ik wil wel dat het houthok lang meegaat. Dan hebben wij de oplossing! Je kunt namelijk het staal laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuzen. Hierdoor kun je jouw stralen frame de look, en kleur geven die bij jou tuin of een andere plek rondom het huis past.

Voordelen stalen houtopslag?

Het stalen frame is geschikt om hout in op te slaan. Naast dat je het hout nu netjes weg kunt leggen zitten er ook diverse voordelen aan een houtopslag gemaakt van staal.

1. Duurzaam

Zoals je misschien wel kunt raden is staal enorm duurzaam. Staal gaat jaren mee. Wanneer er iets stuk gaat kun je het eenvoudig vervangen met een nieuw stuk staal. Dit is omdat staal licht, maatvast en handzaam is. Je kunt het zo maken zoals je het nodig hebt.

Daarnaast is staal goed te recyclen, wat we in Nederland dan ook doen. Je brengt het staal naar het juiste ophaal punt en het wordt hergebruikt. Wie weet wordt het staal wel gebruikt voor het ontwerp van een nieuwe stalen houtopslag.

2. Stevig en sterk

Je kunt staal eenvoudig recyclen en hergebruiken maar voordat je dat doet is het fijn om te weten dat het ook erg sterk is. Het staal is bestand tegen weer en wind, en bijvoorbeeld een zoute lucht. Wanneer je een houtopslag van staal buiten hebt staan dan kun je er vanuit gaan dat het niet zomaar vergaat.

3. Lange levensduur

Door de twee bovengenoemde voordelen is het logisch dat het staal dus ook een lange levensduur heeft. Je koopt een stalen houtopslag en je hebt jaren lang een droge plek waar je jouw stookhout netjes kunt opbergen.

Deze voordelen van staal zijn grote redenen waarom het ook zoveel gebruikt wordt in de bouw van onder anderen flatgebouwen en huizen.

Houtopslag bestellen

Zou je graag een stalen houtopslag aanschaffen? Dan kun je er één eenvoudig bij ons op de website bestellen. Je kunt allereerst kiezen uit vier verschillende stylen met hun eigen voordelen. Daarna geef je aan hoe groot je het houtopslag wilt hebben. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is hem in het winkelmandje te plaatsen en de bestelling te voltooien. Hierna doen wij het werk. We leveren het gekozen product bij jou aan huis.

Modellen

Bij Hekwerkwebshop.nl hebben wij momenteel vier verschillende modellen betreffende haardhoutopslag. Ze zijn allemaal gemaakt van staal en voorzien van een RVS dak.

Houtopslag HH07

haardhoutopslag hh07

Deze houtopslag is gemaakt van staal en voorzien van een gaaswerk in de zijvakken.

Houtopslag HH08

haardhoutosplag HH08

Mooie stalen houtopslag met verticale spijlen in de zijvakken.

Houtopslag HH09

haardhoutopslag HH09

Houtopslag met prachtig cortenstalen snijkwerk in de zijwanden.

Houtopslag HH10

haardhoutopslag HH10

Deze houtopslag is gemaakt uit staal en heeft een RVS dak. Ideaal voor haardhout.

Al onze modellen kunnen op maat gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Wil je een andere afmeting? Dan kun je een houtopslag op maat aanvragen. Wij kijken dan naar de door jouw gekozen afmeting, en laten je dan snel weten wat de mogelijkheden en levertijd is.