stalen houthok op maat

Houthok op maat

Nu dat de winter om de hoek komt kijken is een beetje extra hout bij elkaar sprokkelen helemaal niet zo’n gek idee. Echter, moet je dit hout wel ergens kwijt kunnen. Dit is dan ook een reden waarom wij houthokken aanbieden. We kunnen je houthok op maat voor je maken. Je kunt zelf het gewenste materiaal en grote uitkiezen. In andere woorden: personaliseer je houthok zoals jij hem wilt!

Doordat de stalen houtopslagen zo populair zijn geworden vanwege hun vele voordelen. Willen wij deze opslagen op maat gaan aanbieden. Dit houdt in dat wij speciaal voor jou aan het werk gaan om een stalen houtopslag te maken in de afmetingen en een design zoals jij hem in je achtertuin wilt hebben staan. Een unieke stalen haardhoutberging dus!

Waarom een houthok op maat

Onze houthokken zijn nu verkrijgbaar in standaard afmetingen. Deze houtopslagen hebben wij voor jou klaar liggen en kunnen dan ook snel bij je thuis geleverd worden. Er is een kans dat de afmetingen zoals we die nu verkopen niet aan de wensen van de klant voldoen. Dit is dan ook een reden waarom we de houthokken ook op maat aanbieden.

Wanneer je kiest voor een houthok op maat kun je de afmetingen dus zelf bepalen. Hoogte, diepte, breedte, alles kan. Het fijne hiervan is dat wanneer je een plekje gevonden hebt bij jou thuis, dat je zelf op kunt meten welke grote het beste op de des betreffende locatie past. Het wordt geadviseerd om een stalen houtopslag zo te bouwen dat niet alleen je hout er inpast maar dat je ook wat ruimte overlaat zodat het stookhout kan “ademen”. Dit voorkomt schimmel en rottend hout.

Voordelen van een stalen houthok op maat

Er zitten veel voordelen aan het materiaal staal. Deze voordelen zijn ook toepasbaar wanneer je een houthok van staal hebt, of in dit geval laat maken.

1. Stevig

Staal is een stevig materiaal. Het kan goed tegen diverse weersomstandigheden. Van regen en wind tot veel zon, en dus koud en warmte.

2. Duurzaam

Naast dat staal stevig is, is staal ook duurzaam. Het is een licht en handzaam materiaal. Dit zorgt ervoor dat staal in diverse vormen gemaakt kan worden. Denk aan lengte, breedte, etc. Wanneer iets van staal weggedaan wordt kun je dit goed recyclen. In Nederland zijn er speciale punten waar staal ingeleverd kan worden. Het staal wordt opnieuw gebruikt in diverse producten. Een stalen houtopslag is daarom te recyclen en kan hergebruikt worden.

3. Lange levensduur

Doordat staal stevig is, heeft het automatisch ook een lange levensduur. Het zal niet zo maar stuk gaan, en vervangen hoeft het niet snel te worden. Gaat er toch iets stuk? Dan kun je er eenvoudig een stukje metaal aanschaffen die precies zo gevormd is dat het in het ontbrekende stukje in jouw houthok past.

Houthok op maat bestellen

Wanneer je een houthok op maat wilt bestellen, dan kun je via onze website een vrij blijvende offerte aanvragen voor een stalen houtopslag.

Modellen

Bij Hekwerkwebshop.nl hebben wij momenteel vier verschillende modellen betreffende haardhoutopslag. Ze zijn allemaal gemaakt van staal en voorzien van een RVS dak.

Houtopslag HH07

haardhoutopslag hh07

Deze houtopslag is gemaakt van staal en voorzien van een gaaswerk in de zijvakken.

Houtopslag HH08

haardhoutosplag HH08

Mooie stalen houtopslag met verticale spijlen in de zijvakken.

Houtopslag HH09

haardhoutopslag HH09

Houtopslag met prachtig cortenstalen snijkwerk in de zijwanden.

Houtopslag HH10

haardhoutopslag HH10

Deze houtopslag is gemaakt uit staal en heeft een RVS dak. Ideaal voor haardhout.

Al onze modellen kunnen op maat gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen over een houthok op maat laten maken? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij denken graag met je mee en geven je hun professionele advies.