haardhoutberging bouwpakket

Haardhoutberging bouwpakket

Ben jij een trotse bezitter van een open haard? Dan weet je dat het hebben van goed opgeslagen haardhout essentieel is. Maar waar laat je al dat brandhout? Onze haardhoutberging bouwpakketten bieden de perfecte oplossing. Hier zijn een paar redenen waarom ze zo geweldig zijn:

  • Stevig en Duurzaam: Onze haardhoutbergingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze bestand zijn tegen de tand des tijds. Ze zullen niet snel slijten of roesten, zelfs niet bij slecht weer.
  • Eenvoudige Montage: We leveren onze haardhoutbergingen als bouwpakketten. Elke set bevat een duidelijke handleiding, zodat je ze snel en eenvoudig kunt monteren, zonder dat je een doorgewinterde klusser hoeft te zijn.
  • Maatwerk: We begrijpen dat geen twee buitenruimtes hetzelfde zijn. Daarom bieden we verschillende maten haardhoutbergingen, zodat je er een kunt kiezen die precies bij jouw behoeften past.
  • Standaard Verzinkt of Gepoedercoat: Standaard leveren we onze bergingen thermisch verzinkt, wat betekent dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Wil je een beetje kleur toevoegen? We bieden ook de mogelijkheid om je berging te laten poedercoaten in een kleur naar keuze.

Lees ook: Stalen houtopslag

Eenvoudig Zelf Monteren

De grootste troef van onze haardhoutberging bouwpakketten is de mogelijkheid om ze zelf te monteren. Met behulp van de meegeleverde handleiding en een paar basisgereedschappen kun je jouw haardhoutberging in een handomdraai opzetten. Het is een geweldige doe-het-zelfklus waar je trots op zult zijn.

Wij geloven dat de eenvoudige montage van onze haardhoutbergingen een geweldige manier is om ze aan te passen aan je buitenruimte. Je kunt ze precies plaatsen waar je maar wilt, zonder dat je een professional hoeft in te schakelen.

Lees ook: Corten houtopslag

Bestel Je Haardhoutberging Bouwpakket Nu

haardhoutberging bouwpakket

Wacht niet langer! Neem een kijkje in onze webshop en kies het haardhoutberging bouwpakket dat het beste bij jouw behoeften past. Het is de meest handige en duurzame manier om je haardhout op te bergen en klaar te zijn voor gezellige avonden bij het haardvuur.

Met onze haardhoutberging bouwpakketten heb je altijd een georganiseerde en nette buitenruimte, klaar om je van warmte en sfeer te voorzien. Wacht niet langer en bestel vandaag nog!

Lees ook: Houtopslag metaal

Modellen

Bij Hekwerkwebshop.nl hebben wij momenteel vier verschillende modellen betreffende haardhoutopslag. Ze zijn allemaal gemaakt van staal en voorzien van een RVS dak.

Houtopslag HH07

haardhoutopslag hh07

Deze houtopslag is gemaakt van staal en voorzien van een gaaswerk in de zijvakken.

Houtopslag HH08

haardhoutosplag HH08

Mooie stalen houtopslag met verticale spijlen in de zijvakken.

Houtopslag HH09

haardhoutopslag HH09

Houtopslag met prachtig cortenstalen snijkwerk in de zijwanden.

Houtopslag HH10

haardhoutopslag HH10

Deze houtopslag is gemaakt uit staal en heeft een RVS dak. Ideaal voor haardhout.

Al onze modellen kunnen op maat gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.