houtopslag metaal

Houtopslag metaal

Zoek je een houtslag metaal of houtberging? Je kunt een metalen houtopslag eenvoudig online bestellen in onze webshop. We hebben diverse soorten houtopslag in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Voordelen Houtopslag metaal

Wat zijn de voordelen van een metalen houtopslag? Je vind een houtopslag in verschillende uitvoeringen. Je kan hierbij denken aan een opslag van hout en kunststof. Hieronder zal ik de voordelen van een houtopslag van metaal uitleggen.

1. Stevig en stabiel

Staal is stevig en stabiel en het kan tegen een stootje. Iedere houtstoker is bekend met het gesleep met haardhout. Regelmatig wordt er nieuw hout aan de houtopslag toegevoegd. Dit gaat lang niet altijd even voorzichtig. Een stevige houtopslag van metaal is dan ideaal.

2. Weersbestendig

De metalen houtopslag uit ons assortiment is standaard thermisch verzinkt. Dit hout in dat het staal wordt voorzien van een zinklaag om roestvorming te voorkomen. Onze productspecialist Berdien legt het uit in onderstaande video:

Een metalen houtopslag gaat daarom enorm lang mee. Dit is anders bij een houten houtopslag of een opslag van kunststof. Een houten opslag gaat op termijn rotten, waardoor deze weer vervangen moet worden. Een kunststof houtopslag verliest zijn weekmakers, waardoor het kunststof zijn flexibiliteit verliest en zal gaan breken.

3. Op maat gemaakt

Omdat we metalen producten op maat maken, is het mogelijk om een haardhout opslag van metaal op maat te laten maken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een speciaal vak voor je aanmaak hout. Vraag hiervoor gerust eens naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Houtopslag metaal van Hekwerkwebshop.nl

Nu je weet wat de voordelen zijn van een metalen houtopslag, kun je deze eenvoudig online aanvragen in onze webshop. We hebben een aantal standaard ontwerpen die we geschikt voor jouw situatie op maat kunnen maken. Heb je een muur in gedachten waar de opslag voor kan staan? Meet de lengte hiervan op en vraag gerust eens een offerte aan. We voorzien je graag van een passende aanbieding.