dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk is een veel toegepast hekwerk. En begrijpelijk! Een staafmat hekwerk is een stevig en stabiel hekwerk en niet heel duur in aanschaf. Daarnaast kan het hekwerk voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In dit artikel ga ik je kort laten zien waar een dubbelstaafmat hekwerk voor gebruikt kan worden.

Dubbelstaafmat hekwerk als klimop

Een dubbelstaafmat hekwerk leent zich uitermate goed om als klimop gebruikt te worden. Omdat er ruime openingen tussen de spijlen zitten kan de klimop plant makkelijk zijn weg tussen de spijlen zoeken.

Een dubbelstaafmat hekwerk wordt vaak gegalvaniseerd geleverd, maar is tevens in diverse kleuren te verkrijgen. Veel gebruikte kleuren zijn groen en zwart.

Dit hekwerk is te vinden in onze hekwerk webshop.

Dubbelstaafmat als tuinhekwerk

Ook is een dubbelstaafmat hekwerk goed te gebruiken als tuinhekwerk. Zo kun je bij het hekwerk een bijpassende poort bestellen.

Een dubbelstaafmat hekwerk als tuinhekwerk wordt vaak gebruikt om grasvelden en dergelijke. tevens leent het hekwerk zich goed om honden velden etc. Ook is het een ideaal tuin hekwerk voor klimplanten. Bijvoorbeeld wanneer je meer privacy in je tuin wilt.

Het grote voordeel van het hekwerk is dat er geen kinderhanden klem kunnen raken tussen de openingen tussen de spijlen. Het is daarom een kindvriendelijk hekwerk.

Dubbelstaafmat hekwerk als afrastering

Een dubbelstaafmat hekwerk kan ook als afrastering dienen. Zo wordt het hekwerk vaak gebruikt om schapen weides of hondenkennels.

Het hekwerk is stevig en stabiel en wordt niet zomaar omver geduwd. Daarnaast is het hekwerk in diverse hoogtes verkrijgbaar, zodat het hekwerk hoog genoeg is om te voorkomen dat deze dieren ontsnappen.

Naast standaard poorten is het hekwerk ook leverbaar met dubbele draaipoorten, om zo de dieren makkelijk in en uit de weide te laten.

Dubbelstaafmat hekwerk als bedrijfshekwerk

Dat een dubbelstaafmat hekwerk multi-functioneel is, zul je inmiddels wel begrepen hebben. Naast het feit dat dit hekwerk als tuinhek, klimop en afrastering gebruikt kan worden, kan het hekwerk ook als bedrijfshekwerk fungeren.

Het is een stevig hekwerk welke in verschillende hoogtes besteld kan worden. Hierdoor kan het op diverse bedrijfsterreinen geplaatst worden. Het hekwerk wordt standaard in groen en zwart geleverd. Dit zijn de meest neutrale kleuren en daarom valt het hekwerk niet heel erg op in het landschap.

Dubbelstaafmat bestellen

Wil jij een staafmat hekwerk bestellen? Ontdek deze dan in onze hekwerk webshop. Hier vind je diverse soorten hekwerken in verschillende uitvoeringen. Naast staafmat hekwerken vind je hier ook balkonhekwerken, sierhekwerken en poorten.