hekwerk voor je tuin

Hekwerk voor je tuin

Wil jij jouw tuin voorzien van een mooie omheining? Wil je aan kunnen tonen welk stuk tuin van jou is, en welke bij de buren hoort? Of vind je de stijlvolle uitstraling van een hekwerk om je tuin gewoon mooi? Wat de reden ook is, het maakt niet uit, bij Hekwerkwebshop.nl zit je goed!

Bij Hekwerk Webshop verkopen wij diverse hekwerken die je om je tuin kunt plaatsen. Van verschillende soorten sierhekwerken tot een DSM-hekwerk. Twijfel je nog over welk tuinhek het beste bij jou past? Of wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Waarom een hekwerk om je tuin?

Boven omschreven we al een aantal redenen waarom mensen een hekwerk om hun tuin plaatsen. Een hekwerk …

  • geeft een mooie uitstraling
  • zorgt voor meer privacy
  • houdt de huisdieren binnen je eigen tuin
  • zorgt voor veiligheid
  • werkt als afscheiding van een perceel

Wat voor soort hekwerken zijn er?

Als je een rondje gaat fietsen en om je heen kijkt naar de verschillende hekwerken die mensen rondom hun tuin hebben, dan kun je zien dat er een flinke diversiteit op de markt is. De meest voorkomende zijn:

1. Sierhekwerk

hekwerk voor je tuin

De eerste optie waar je uit kunt kiezen is een sierhekwerk. Sierhekwerken komen in diverse vormen en maten. Je kunt bij ons zelf een sierhekwerk zo aanpassen dat hij het beste bij jou en je situatie past. Ook hebben wij diverse sierhekwerken online in onze Webshop staan. 

Bij Hekwerk Webshop verkopen we Serie A tot en met Serie F sierhekwerken. Per letter kun je kiezen uit drie verschillende hekwerken. Dat betekent dat je uit diverse verschillende hekwerk modellen kunt kiezen. 

Heb je een sierhekwerk gekozen dan wordt deze speciaal voor jou gemaakt. Zo vallen de elementen van het hekwerk op de plaatsen waar jij ze wilt hebben. We kunnen de sierhekken leveren in combinatie met bijpassende tuinpoorten.

2. DSM hekwerk

hekwerk voor je tuin

Een DSM hekwerk of dubbelstaafmat hekwerk, bestaat uit twee horizontale staven en één verticale staaf. Dit is een vrij standaard frame die doet waar het voor bedoeld is. Het heeft verder geen extra poespas en geeft een stoere uitstraling rondom jouw tuin.

Je kunt zelf bepalen hoe dik of dun je de staven wilt. Kies je voor dikkere staven houdt er dan rekening mee dat de gaten tussen het frame groter worden. Het is het ideale tuin hekwerk voor klimplanten.

Hekwerk voor je tuin online bestellen

Het fijne van Hekwerk Webshop is dat je bij ons het hekwerk online kunt bestellen. Je kiest eenvoudig het hekwerk wat jij leuk vindt. Vervolgens vraag je gemakkelijk een online offerte aan. Na de offerte ontvangen te hebben, gaan we in gesprek met jou, en zorgen we ervoor dat we precies weten wat jouw wensen zijn.

Nadat je het hekwerk gekozen hebt, en de offerte geaccepteerd is, leveren wij het hekwerk aan huis. Je kunt ervoor kiezen om het hekwerk zelf in elkaar te zetten of het door één van onze gespecialiseerde collega’s te laten doen.

We zien er naar uit om jou te helpen en blij te maken met jouw droom omheining, of je nou kiest voor een sierhekwerk of een DSM hekwerk, bij ons zit je goed!