tuin hekwerk metaal

Tuin hekwerk metaal

Tuin hekwerk metaal bestellen? Naast sierhekwerken kun je bij een tuin hekwerk van metaal ook denken aan een dubbelstaafmat hekwerk. Dit is een variatie op een gaashekwerk, maar dan vervaardig uit stalen spijlen welke op elkaar gelast zijn. Dit type hekwerk wordt meestal gebruikt wanneer men een klimplant om de tuin wil hebben of wanneer het hekwerk vooral een praktische functie heeft. Bijvoorbeeld als honden ren of iets dergelijks.

Tuin hekwerk van metaal prijzen

Ben jij op zoek naar een metalen tuin hekwerk. Dan verwijs ik je graag door naar onze hekwerk webshop. In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten tuin hekwerk van metaal. Wij proberen een zo uitgebreid mogelijk assortiment omheining hekwerk aan te bieden en daaronder vallen ook tuin hekwerken en afrasteringen.

We hebben voor de meeste van deze metalen tuin hekwerken een stap voor stap configurator gebouwd. Zodat jij makkelijk en snel zelf een prijs kunt berekenen en dus niet een paar dagen hoeft te wachten op een offerte.

Hekwerken van metaal bestellen

Nu je de prijs van het tuin hekwerk weet, kun je overwegen of je het hekwerk wilt bestellen. Wij hanteren op al onze hekwerken een levertijd van 4 tot 6 weken.

In onze hekwerk webshop vind je geen “made in China” modellen. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en dit kun je terug zien in onze hekwerken. Zo kun je onze sierhekwerken precies op maat bestellen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld geen passtukken, maar verdelen de elementen over de totale zijde.

Zo krijg je een tuin hekwerk metaal die precies bij je woning past en een lust is voor het oog. Een metalen tuinhek verfraait de woning en tuin aanzienlijk. Graag verwelkom ik je in onze hekwerk webshop.