dubbelstaafmat hekwerk zwart

Dubbelstaafmat hekwerk zwart

Ben jij op zoek naar een zwart dubbelstaafmat hekwerk? Dan heb je die nu gevonden! In onze webshop vind je diverse paneel hekwerken. Onze DSM hekwerken kun je in verschillende kleuren bestellen. Standaard kleuren zijn zwart en groen. ook is het mogelijk om het hekwerk thermisch verzinkt te bestellen.

Dubbelstaafmat hekwerk zwart bestellen

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk? Een dubbelstaafmat hekwerk is het beste van een spijlenhekwerk en een gaashekwerk gecombineerd. Het heeft de stevigheid van een spijlen hek en dus fijnmazigheid van een gaashek. Het paneelhekwerk zien we in de praktijk veel om bedrijfsterreinen of schoolpleinen. Het is een praktische en relatief eenvoudig te monteren hekwerk.

Het hekwerk is opgebouwd uit 3 stalen staven. Twee horizontaal en één verticaal. Ze worden gemaakt uit verzinkte draad, gelast en vervolgens gecoat in de kleur zwart.

DSM hekwerk online bestellen

Je kunt een DSM hekwerk eenvoudig online bestellen in onze webshop. We hebben diverse soorten afrastering geschikt voor bedrijfstreinen en scholen. Hoe gaat het bestellen in zijn werk?

Het hekwerk bestellen kan op twee verschillende manieren. Je kunt alle losse delen van het hekwerk online in onze shop bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerteaanvraag te doen. Hoe gaat het in zijn werk? Je kiest allereerst het door jou gewenste type hekwerk. Vervolgens geef je kenmerken op als de hoogte, lengte en of je al dan niet een poort in het hekwerk wenst. We kunnen DSM hekwerken leveren in combinatie met een looppoort of dubbele draaipoort. Hiermee creëer je een doorgang in het hekwerk.

Dubbelstaafmat hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten hekwerken en afrasteringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuin hekwerk voor klimplanten. We vinden het belangrijk om een compleet aanbod hekwerk aan te kunnen bieden. Dagelijks werken we er aan ons aanbod te verbeteren. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.