kleine overkapping voor fietsen

Kleine overkapping voor fietsen

Ben je opzoek naar een kleine overkapping voor fietsen? In onze webshop vind je diverse fietsenstallingen en overkappingen die geschikt zijn voor fietsen. De overkapping beschermd te fietsen of scooters tegen weersinvloeden zoals de regen. We maken de overkappingen op maat en kunnen deze volledig naar jouw wensen aanpassen.

Kleine overkapping voor fietsen bestellen

Het overkapping online bestellen voor je fietsen kan eenvoudig in onze webshop. Je kiest allereerst het jou gewenste type overkapping. We maken onze overkappingen voornamelijk uit staal. Het grote voordeel hiervan is dat staal sterker stabieler is. Het nadeel van staal is dat dat snel roest. Hierdoor moeten beschermd worden. Dit doen we door het staal thermisch te verzinken. Vervolgens kan de overkapping worden gecoat in een kleur naar keuze.

Nadat je dit jou gewenste type overkapping heb gekozen, kun je kenmerken als de hoogte, lengte en breedte opgeven. In het formulier is het mogelijk om een schets van de situatie bij te voegen. Ook kun je eventuele foto’s uploaden.

Plaatsen van een kleine overkapping

Het plaatsen van een overkapping voor fietsen is niet moeilijk. Dit kun je veel gevallen gewoon zelf. We leveren onze overkappingen in heel Nederland en Belgiƫ. De overkapping bestaat uit losse onderdelen, Die je eenvoudig kunt monteren aan de hand van onze werktekening. Natuurlijk is het ook mogelijk om het plaatsen van je kleine overkapping voor de fiets over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Het grote voordeel hiervan is dat zij de nodige ervaring hebben met het plaatsen van de overkapping en een bus met gereedschap meebrengen.

Fietsenstalling van Hekwerkwebshop.nl

Een kleine overkapping voor fietsen bestel je dus eenvoudig online in onze webshop. We hebben een uitgebreid aanbod overkappingen en fietsenstallingen. Daarom nodig ik je graag uit om eens een kijkje te nemen en je te laten verrassen door het aanbod. Ben je opzoek naar een specifiek type fietsenstalling en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en we helpen je graag verder.