tuinpoorten

Tuinpoorten

Ben je op zoek naar tuinpoorten voor je tuin of erf? Er zijn verschillende soorten poorten die geschikt zijn om te gebruiken als tuinpoort. Zo zijn er standaard poorten die uit voorraad geleverd kunnen worden, maar er zijn ook poorten van staal die we op maat voor je kunnen maken. Deze zogenaamde looppoorten worden volledig naar jouw wensen op maat gemaakt.

Soorten tuinpoorten

Onder tuinpoorten verstaan wij poorten die je kunt bestellen in combinatie met een tuinafrastering die uit voorraad leverbaar is. Denk hierbij aan tuinpoorten van het merk Betafence of DSM poorten. De Betafence poorten kunnen worden gebruikt in combinatie met Pantanet gaashekwerk. De DSM poorten kunnen worden gebruikt in combinatie met een dubbelstaafmat hekwerk.

De poorten worden uit voorraad geleverd, waardoor ze een relatief korte levertijd hebben. We houden je altijd op de hoogte van de levering van je poort.

Looppoorten op maat

Naast poorten voor je tuin uit voorraad vind je in onze webshop ook looppoorten of dubbele draaipoorten op maat. Deze poorten worden over het algemeen gebruikt in combinatie met een bijpassend sierhekwerk. We maken de looppoorten op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen ze op maat worden gemaakt, zodat ze altijd in jouw situatie passen.

Houten tuinpoorten

Naast tuinpoorten en looppoorten hebben we ook houten tuinpoorten. Deze vind je onder het kopje hout in onze webshop. We hebben een uitgebreid aanbod houten tuinpoorten die tevens uit voorraad leverbaar zijn. De poorten kunnen worden geleverd in combinatie met een bijpassend houten tuinhekwerk.

Tuinpoorten bestellen

De tuinpoorten uit voorraad zijn eenvoudig online te bestellen. Je kiest allereerst het gewenste model, om vervolgens de gewenste maatvoering te kiezen. Daarna kun je de bestelling plaatsen en afrekenen in het winkelmandje. We nemen na bestellen contact met je op over de levering van jouw poort. Heb je vragen over poorten voor je tuin? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!