houten tuinhekwerk

Houten Tuinhekwerk

Ben jij op zoek naar houten tuinhekwerk? In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten tuinhekwerk. We streven ernaar om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden en hebben daarom de meest uiteenlopende soorten tuinhekwerken. Zo kun je bij ons terecht voor sierhekwerk, balustrades en afrasteringen.

Houten Tuinhekwerk

Steeds vaker worden ze gebruikt, houten tuinhekwerken. Een houten tuinhekwerk is ideaal om te gebruiken als tuinafscheiding en ook nog eens makkelijk zelf te monteren. Ontdek al onze houten hekken in onze hekwerk webshop.

Hekken van hout zijn er in diverse verschillende soorten en maten. Het belangrijk goed op te letten voor welke houtsoort je gaat. Over het algemeen zijn houten hekwerken van vurenhout. Dit is een zachte houtsoort en wanneer deze niet goed behandeld wordt, gaat dit hekwerk niet lang mee.

Een hardhouten tuinomheining is duurder dan vuren hout, maar deze hout soort is veel harder en gaat buiten langer mee. In principe is het aan te raden iedere houtsoort goed te behandelen. In Nederland is het vaak nat en over het algemeen kan hout hier niet zo goed tegen en gaat het rotten.

Prijzen Hekwerken

Wanneer jij een houten tuinhekwerk wilt bestellen, dan is het natuurlijk om vooraf te weten wat het tuinhekwerk gaat kosten. Daarom hebben wij een handige configurator gemaakt, waarmee je zelf de prijs van een houten tuinhekwerk kunt berekenen.

In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten hekwerk en jij wilt natuurlijk weten wat de totaalprijs van het hekwerk wordt.

Houten tuinhekwerk bestellen

Een houten tuinhekwerk kun je eenvoudig in onze hekwerk webshop bestellen. Ben jij op zoek naar een houten tuinhekwerk? Dan raad ik je aan eens rustig rond te kijken en je te laten verrassen door ons aanbod. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinhekwerken en kwaliteit hoog in het vaandel.

Naast houten hekwerk kun je bij ons ook terecht voor stalen sierhekwerken, balustrades en poorten.