tuinomheining

Tuinomheining

Bent u op zoek naar tuinomheining? In onze hekwerk webshop vind u diverse soorten tuinomheining. We hebben een uitgebreid assortiment omheiningen en afrasteringen. Hierbij kunt u denken aan tuinhekwerken, schuttingen, sierhekwerk en tuinafrastering. We streven ernaar om een zo compleet mogelijk aanbod omheiningen te bieden en we zijn daar in mijn ogen behoorlijk in geslaagd.

Tuinomheining

Wanneer u in onze hekwerk webshop rondkijkt, dan zult u merken dat we een uitgebreid aanbod omheiningen hebben. Naast afrastering, houten hekwerken en schuttingen vind u ook sierhekwerken en balustrades. Dagelijks werken we er aan om ons assortiment uit te breiden en te verrijken.

Voor tuinomheining bent u daarom bij ons aan het juiste adres. U kunt u tuin bijvoorbeeld omheinen met onze afrasteringen van Betafence of met een houten schutting van Hillhout. We werken uitsluitend met de beste fabrikanten, zodat we garant kunnen staan voor kwaliteit.

10 Jaar garantie op omheining

Bijna alle fabrieken van Betafence zijn ISO 9001 gecertificeerd en bijna alle schuttingen en houten hekwerken van Hillhout KOMO verduurzaamd. Beide fabrikanten geven 10 jaar fabrieksgarantie op bijna al hun producten.

Ook vind u in onze hekwerk webshop aanverwante producten zoals afschermdoeken en balkondoeken. Ook deze gaan lang mee en de garanties variƫren van 3 tot 10 jaar.

Tuinomheining online bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een passende tuinomheining, dan adviseer ik u om eens een kijkje te nemen in onze hekwerk webshop. Hier vind u een uitgebreid aanbod omheining, welke u eenvoudig online kunt bestellen. We bieden bij al onze gaashekwerk en dubbelstaafmat hekwerk bijbehorende palen en ook bij de schuttingen en houten hekwerken kunt u alle onderdelen mee bestellen. Ons sierhekwerk wordt speciaal op maat gemaakt. Met de duidelijk configurator kunt u uw eigen hekwerk samenstellen en online bestellen. Bijna alle afrastering is met bijbehorende poort te bestellen.

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke vorm van tuinomheining en kunt u deze nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.