tuinafsluitingen op maat

Tuinafsluitingen op maat

Tuinafsluitingen op maat kun je online bestellen in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten tuinafsluitingen in ons assortiment die je op maat online kunt bestellen. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken en afsluitingen te zijn en je vind dan ook diverse soorten afsluitingen in ons assortiment.

Tuinafsluitingen op maat

Omdat we het belangrijk vinden om naast kwaliteit ook een stukje gemak te bieden, kun je jouw tuinafsluitingen in onze Hekwerk Webshop online samenstellen. We hebben een handige formulier gemaakt, waarmee je tuinafsluitingen eenvoudig zelf kunt samenstellen.

Je geeft de hoogte en lengte van de afsluitingen op en kiest de gewenste afwerking. We leveren onze afsluitingen verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Je kunt naast de kleur, hoogte en afmetingen ook de spijlpunten en paalkoppen online kiezen. De website berekend bij ieder aanpassing je prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Na het samenstellen kun je de tuinafsluitingen online bestellen. Wij zullen na het bestellen de afsluitingen voor je op maat maken en we leveren deze in heel Belgiƫ, Nederland en Duitsland.

De tuinafsluitingen kun je eenvoudig zelf monteren, natuurlijk kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen de tuinafsluitingen dan bij je op locatie monteren.

Tuinafsluitingen op maat van Hekwerkwebshop.nl

Als Hekwerk Webshop streven we ernaar uitsluitend kwaliteit afsluitingen aan te bieden. Naast sierafsluitingen vind je er ook afrastering en omheiningen. We vinden het belangrijk om een stukje gemak te kunnen bieden en hebben daarom diverse configurators gemaakt waarmee je de afsluitingen kunt samenstellen en online kunt bestellen.

Ben je op zoek naar een specifiek soort tuinafsluiting en wil je deze op maat bestellen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.