houten afsluitingen

Houten Afsluitingen

Bent u op zoek naar houten afsluitingen? Wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten afsluitingen van hout. Denk hierbij aan houten schermen of hekwerken. Naast afsluitingen van hout vind u in onze webshop ook draadafsluitingen, gaas tuinafsluitingen en tuinafsluitingen.

Waarom houten afsluitingen

Houten afsluitingen worden veel gebruikt om een tuin of erf af te scheiden. Ook worden ze gebruikt om een terras of onder een veranda. We onderscheiden houten afsluitingen in twee soorten: houten tuinhekwerk en houten poorten.

Houten hekwerken bestaan uit horizontale liggers, waar spijlen of stijlen tussen of tegen gemonteerd zijn. Deze vorm van afsluitingen wordt vaak voor de sier gebruikt of om te voorkomen dat er dieren in uw bloemenperk of tuin komen. Houten schuttingen zijn hoge schermen die worden gebruikt om een stukje privatie te waarborgen.

Houten afsluitingen bestellen

In onze hekwerk webshop bieden we zowel houten tuinpoorten als houten tuinhekwerk aan. Deze kunt u eenvoudig online bestellen. De afsluitingen kunnen worden geleverd met verschillende palen en we leveren ze in Nederland en Belgiƫ. We vinden het belangrijk hoogwaardige producten te leveren en werken daarom samen met de beste leveranciers.

De houten afsluitingen zijn eenvoudig zelf te monteren. In de meeste gevallen leveren we een montage handleiding mee, zodat u dit zelf kunt doen. Mocht u de tuin omheining liever laten plaatsen, dan kunnen we ook een van onze monteurs langs sturen om dit voor u te doen.

Afsluitingen van Hekwerkwebshop.nl

Wij zijn een hekwerk webshop en leveren bijna alles op het gebied van hekwerken en afsluitingen. We bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn breed georiƫnteerd. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u te helpen bij uw afsluiting vraagstukken.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort afsluiting, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht dat we u verder kunnen helpen. Naast tuinafsluitingen van hout, vind u in onze webshop ook sierhekwerken, balustrades en afrastering. Neem daarom gerust een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.