bouwhekken

Bouwhekken

Ben je online op zoek naar bouwhekken? Je kun je diverse soorten bouwhekken kopen voor een uitstekende prijs. Je kunt keuze maken uit verschillende bouwhekken. Zo als de Budget bouwhek, de standaard bouwhek en de High security bouwhek.

Maar hoe weet je naar welke bouwhek je eigenlijk op zoek bent. Hier geven we de details van de verschillende bouwhekken weer. Zodat je makkelijk je keuze kunt bepalen voor het geschikte bouwhek.

Meer lezen:

Diverse soorten bouwhekken

Budget bouwhek
Voor verzinkt budget bouwhek. Om eenvoudig een omgeving van afrastering te voorzien. Het hek is licht van gewicht waardoor het handzaam en makkelijk te plaatsen en verplaatsen is. Alle buizen en spijlen zijn rondom gelast. Ook is het bouwhek leverbaar in combinatie met bijhorende klemmen en voetblokken.

Bouwhek standaard
De naam zegt het al een standaard bouwhek. Die geschikt is als afrastering voor evenementen, festivals en bouwterreinen. Ook met bijhorende betonvoet/kunststofvoet en klem verkrijgbaar.

Bouwhek High Security
Dit bouwhek heeft de draden zo dicht bij elkaar dat niemand over dit hek kan heen klimmen. Ook is het net iets sterker dan een standaard bouwhek en iets lichter als een naverzinkt bouwhek. Ook dit bouwhek is in combinatie verkrijgbaar met betonvoet/kunststofvoet en klem.

Bouwhekken bestellen op Hekwerkwebshop.nl

Als je jou keuze heeft kunnen maken uit de diverse soorten bouwhekken kun je de bouwhekken bij ons bestellen in onze hekwerk webshop. Waar we nog meer informatie geven over de bouwhekken en de prijs. We proberen je de beste prijs/kwaliteit aan te bieden. Zodat je een kwalitatief goed bouwhek krijgt voor de juiste prijs.

Ook kun je bij Hekwerkwebshop.net terecht voor allerlei andere hekwerken zoals sierhekwerken, balkonhekwerken, franse balkonhekwerken, glazen balustrades en nog veel meer soorten hekwerk en onderdelen.

Meer lezen: