staafmat hekwerk prijs

Staafmat Hekwerk Prijs

Staafmat hekwerk prijs! Ben jij op zoek naar staafmat hekwerk en wil je weten wat hier de kosten van zijn? In onze hekwerk webshop hebben wij diverse soorten staafmat hekwerken. Ook kun je hier eenvoudig de prijs van het hekwerk bereken met onze handige configurator.

Staafmat hekwerken

Een staafmat hekwerk is een veel gebruikte vorm van afrastering. Dit komt met name omdat het een stevige en redelijk goedkope vorm van afrastering is.

Een staafmat hekwerk wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kan het gebruikt worden om weiden en hondenvelden, maar ook om speeltuinen, voetbalvelden en schoolpleinen. Steeds vaker zie je dat de staafmat hekwerken de traditionele spijlhekwerken vervangen. Ook in onze hekwerk webshop vind je diverse soorten staafmat hekwerken.

Staafmat hekwerk prijs

De prijs van een staafmat hekwerk is van diverse factoren afhankelijk. De maas grote, de dikte van het staal draad en of het hekwerk verzinkt of verzinkt en gecoat geleverd dient te worden.

Een enkel staafmat hekwerk wordt over het algemeen tegen palen en horizontale liggers gemonteerd. Een dubbelstaafmat hekwerk daarin tegen hoeft alleen tegen palen gemonteerd te worden. Dit door de dubbel horizontale staal staven. Ook wel DSM hekwerk genoemd.

De prijzen van een staafmat hekwerken kunnen enorm variƫren. Dit omdat het erg afhankelijk is van de manier waarom het hekwerk gemonteerd dient te worden, waarop het samengesteld is en uit welk materiaal het vervaardigd is. In onze hekwerk webshop kun je makkelijk en snel zelf de prijs van een staafmat hekwerk bereken. Je vult de lengte van de zijden in en de website berekend de prijs.

Staafmat hekwerk bestellen

Nu je weet wat de prijzen van een staafmat hekwerk zijn, kun je overwegen of je deze online wilt bestellen. In onze hekwerk webshop kun je zelf eenvoudig de staafmat hekwerken online bestellen.

Naast staafmat hekwerken vind je in onze hekwerk webshop ook sierhekwerken, balkonhekwerken en poorten.