tuinhekken

Tuinhekken

Bent u op zoek naar tuinhekken? Deze zijn er in diverse soorten en maten. In onze hekwerk webshop vind u bijvoorbeeld sierhekwerken, afrastering en houten tuinhekken. Deze hekwerken kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop en door heel Nederland thuis laten bezorgen.

Tuinhekken van hout

Veel tuinhekken zijn gemaakt van hout. Dit heeft een natuurlijke uitstraling en kan makkelijk gemonteerd worden. Daarom is het een uitermate geschikt hekwerk voor de doehetzelver en klusser.

Onze houten tuinhekwerken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons terecht voor vurenhouten hekwerk, maar ook voor exclusievere hardhouten soorten bent u bij ons aan het juiste adres. Naast houten hekwerken vind u bij ons ook schuttingen.

Sierhekwerk van staal

Naast houten tuinhekwerken zijn er ook tuinhekken van staal. Deze worden ook wel sierhekwerken genoemd. Deze hekwerken zijn vaak verfraait met mooie hekwerk punten op de spijlen en paalkoppen op de palen. Vaak is het hekwerk voorzien van mooie krullen, cirkels of andere sierornamenten. Een sierhekwerk voor voortuin komt veel voor.

De stalen sierhekwerken kunt u in onze hekwerk webshop zelf samenstellen. U kiest de hoogte, kleur en afwerking en de website berekend direct de prijs.

Tuinhekken van Hekwerkwebshop.nl

Hekwerk webshop vind het belangrijk om kwaliteit hekwerken te leveren. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe leveranciers en fabrikanten om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Bijna al onze hekwerken worden in Nederland vervaardigd en zijn van hoge kwaliteit. Omdat veel hekwerken op maat worden gemaakt, zijn maatwerk oplossingen mogelijk. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Naast hekwerken kunt in bij ons ook terecht voor balustrades en terrastegels. Daarnaast bieden we diverse soorten balkondoeken aan, die vaak op maat kunnen worden besteld.

Al met al is hekwerk webshop de totaal leverancier op het gebied van hekwerken. Neem daarom eens een kijkje en laat u verrassen.