Sierhekwerk voortuin

Sierhekwerk voortuin

Ben je op zoek naar een sierhekwerk voor je voortuin? Goed plan! Een sierhek is een mooie manier om de erfafscheiding van je tuin aan te geven. Een sierhekwerk heeft een vriendelijke uitstraling en tevens een dwingend karakter. Het laat ongenode gasten weten waar de grens is, maar laat ruimte voor een goed gesprek met een toevallige voorbijganger.

Sierhekwerken worden over het algemeen vervaardigd uit staal en voorzien van diverse sierelementen. Denk hierbij aan krullen, ornamenten en cirkels. De mogelijkheden en variaties zijn oneindig.

Sierhekwerk voortuin op maat

Een sierhekwerk wordt meestal op maat geproduceerd. Er zijn enkele partijen op de markt die sierhekwerk uit voorraad leveren. Nadeel hiervan is dat ze op locatie op maat gemaakt dienen te worden. Dit komt de conservering niet ten goede. Het is daarom aan te raden om een sierhek op maat te laten maken.

Het voordeel van een sierhek op maat is dat deze tevens naar jou specifieke wensen gemaakt kan worden. Moet er een knik of uitsparing in het hek, wil je hem heel laag of juist enorm hoog laten maken? Het kan allemaal!

Lees ook: Klassieke sierhekwerken

Productie sierhekwerk

De sierhekwerken kunnen we op maat leveren en monteren. Onze productspecialist Marie Louise laat zien waar en hoe onze hekwerken worden gemaakt.

Doorgang in sierhekwerk

sierhekwerk poort

Wanneer je een sierhekwerk om je voortuin laat zetten, dan is het aan te raden deze te voorzien van een doorgang. Dit kan door bijvoorbeeld op een plek het hekwerk weg te laten, maar ook door het hekwerk te voorzien van een looppoort.

Een looppoort is een deurtje die open en dicht gedaan kan worden. Vaak wordt deze voorzien van een klink en cilinderslot. Hierdoor is het hekwerk af te sluiten. Handig als je bijvoorbeeld een hond of kinderen hebt en niet wilt dat ze de weg op kunnen.

Voorbeeld sierhekwerk om voortuin

Het sierhekwerk in bovenstaande video, hebben we geleverd en gemonteerd om een voortuin op Urk. Het hekwerk is voorzien van een dubbele bovenligger en heeft twee looppoorten. Op de uiteinden hebben we het hekwerk aan de gevel van de woning bevestigd.

Sierhekwerk voortuin van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij op zoek naar een sierhekwerk voor je tuin? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. We hebben diverse soorten sierhekwerken in ons assortiment die we op maat maken. We helpen je graag aan een passend sierhek. Neem bij vragen gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lees ook: Metalen fietsenstalling