Sierhekwerk met cirkels

Sierhekwerk met cirkels

Ben je op zoek naar een mooie sierhekwerk met cirkels aan de bovenzijde? Dan heb je die nu gevonden. Dit hekwerk is ideaal om te gebruiken als erfafscheiding van bijvoorbeeld je voortuin. De cirkels zitten tussen de bovenste twee horizontale liggers en geven het hekwerk een sierlijke en stijlvolle uitstraling.

Op maat laten maken

sierhekwerk met cirkels op maat

We kunnen het hekwerk op maat voor je maken. Hierdoor kun je het volledig op jou wensen en situatie af stemmen en weet je zeker dat het hekwerk past. We kunnen het sierhekwerk zowel met grondpalen voor plaatsing in de grond als met voetplaten leveren. Dit voor bevestiging op bijvoorbeeld een muurtje of betonnen ondergrond.

Sierhekwerk met cirkels voorzien van looppoort

Wil jij een doorgang laten maken in je sierhekwerk? Dat kan! We kunnen het hekwerk voorzien van een looppoort in dezelfde stijl als het sierhekwerk. Hierdoor wordt het hekwerk een mooi geheel.

Bijpassende inrijpoort

sierhekwerk met cirkels inrijpoort

Heb jij een oprijlaan of inrit en wil je een bijpassende inrijpoort? Dat is mogelijk. We kunnen de poort eventueel voorzien van poortautomatisering, waardoor deze met een afstandbediening geopend en gesloten kan worden.

Inspiratie

Afwerking

Het sierhekwerk wordt gemaakt uit staal. Staal staat bekend om zijn hardheid, echter roest staal snel. Om dit te voorkomen dient het staal beschermd te worden. Voor hekwerken die buiten gebruikt worden raden we standaard aan om het sierhek te verzinken. Dit houd in dat het van een zinklaag wordt voorzien (zink roest niet). Hierdoor is het hekwerk beschermd tegen roestvorming, waardoor het lang mee gaat.

Zink heeft een ruwe uitstraling, daarom worden sierhekwerken na het verzinkproces meestal gepoedercoat in een RAL kleur. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk Om je een indruk van de verschillende afwerkingen te geven, hebben we ze hieronder beschreven.

afwerking sierhekwerk verzinkt

Thermisch verzinkt
Om het staal tegen roestvorming te beschermen, wordt het hekwerk standaard voorzien van een zinklaag. Een verzinkt hekwerk heeft een industriele uitstraling en een ruw oppervlak.

afwerking sierhekwerk gecoat

Gepoedercoat
Om het staal tegen roestvorming te beschermen, wordt het hekwerk Het is mogelijk om het hekwerk na het verzinken te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.

afwerking sierhekwerk gecoat textuur

Textuur coating
Wanneer je een matte afwerking verkiest boven een glanzend hekwerk, dan is een textuur coating precies wat je zoekt. Het hekwerk krijgt hierdoor een chique uitstraling.

Specificaties

Hoogte60, 80 of 100 cm
Horizontale liggersKoker 40x20x2 mm
PalenKoker 40x40x2 mm
SpijlenØ 16 mm
HOH maat spijlenMaximaal 126 mm
AfwerkingThermisch verzinkt of thermische verzinkt en gepoedercoat in RAL kleur