dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket

Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket

Stevig, winddoorlatend en makkelijk te plaatsen, dat zijn de dubbelstaafmat hekwerken van Hekwerkwebshop.nl. Er zijn momenten dat je net voor dat extra beetje zekerheid wilt gaan, het Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket biedt dit extra beetje zekerheid. Met onze hekwerken ben je namelijk verzekerd van de beste kwaliteit.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een staafmathekwerk is een hekwerk dat bestaat uit verticale en horizontale spijlen die aan elkaar gelast zijn. De dubbelstaafmat hekwerken van Hekwerkwebshop.nl worden geproduceerd met gebruik van getrokken rondstaal. Dit materiaal is bijzonder goed te gebruiken voor staafmathekwerken vanwege de maatvastheid. De naam ‘Dubbelstaafmat hekwerk’ komt van de dubbele spijlen die horizontaal aan het hek zijn bevestigd. Deze dubbele spijlen zorgen voor extra stevigheid.

Meer lezen:

Voordelen dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket

Er zijn verschillende voordelen te noemen van dubbelstaafmat hekwerk. Dit hekwerk is gemaakt van bijzonder sterk materiaal dat tegen een stootje kan. Een harde bal tijdens een voetbalwedstrijd of een leerling die op het schoolplein over het hek probeert te klimmen vormt geen probleem voor dit hekwerk. Bij Hekwerkwebshop.nl produceren wij de dubbelstaafmat hekwerken van getrokken rondstaal. Dit materiaal is maatvast en bijzonder stevig. Naast de stevigheid van het materiaal, zorgt het fijnmazige ontwerp van het dubbelstaafmat hekwerk ervoor dat de grootste stormen doorstaan kunnen worden. De spijlen zijn namelijk winddoorlatend. Verder is het hekwerk makkelijk te plaatsen, want je kunt gebruikmaken van onze montagehandleiding. Daarnaast kun je voor vragen altijd contact met ons opnemen. 

Het complete pakket

Hekwerkwebshop.nl verzorgt jouw hekwerk van A tot Z. Bij ons heb je de mogelijkheid de onderdelen voor jouw hekwerk afzonderlijk te bestellen, zodat deze volledig op jouw eigen wens is afgesteld. Echter, wij bieden ook complete dubbelstaafmat hekwerkoplossingen aan.  Het complete pakket van het dubbelstaafmat hekwerk is eenvoudig zelf te plaatsen, maar kan ook geplaatst worden door onze ervaren monteurs. Graag bieden wij jou een totaal oplossing aan waarin alle onderdelen voor jouw perfecte hekwerk zijn meegenomen. Het complete pakket kan afgemaakt worden door de optie met de groene klimop en/of het prikkeldraad te kiezen.

Dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket bestellen

Ben jij op zoek naar een compleet pakket voor jouw dubbelstaafmat hekwerk, dan ben je bij Hekwerkwebshop.nl aan het juiste adres. We maken hekwerken op maat en leveren deze in heel Nederland en België. Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. Onze klantenservice staat ook voor je klaar als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze producten.

Dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen door Hekwerkwebshop.nl

Wil je het dubbelstaafmat hekwerk compleet pakket aanschaffen, maar ben je gezegend met twee linkerhanden, geen probleem. Bij dit complete pakket krijg je niet alleen alle materialen meegeleverd die je nodig hebt voor het perfecte hekwerk, maar ook de ervaren vakmensen die jouw dubbelstaafmat hekwerk vakkundig voor jou monteren.

Meer lezen: