afdakje voor fietsen

Afdakje voor fietsen

Ben jij op zoek naar en afdakje voor fietsen? Begrijpelijk! Fietsen zijn gemaakt van staal of aluminium en zijn niet geschikt om lang buiten te laten staan. Regenwater tast fietsen aan, waardoor ze bij langdurige blootstelling gebreken zullen gaan krijgen. Een afdakje of fietsenstalling is daarom onmisbaar.

Waarom een afdakje voor fietsen?

Fietsen en scooters zijn niet gemaakt om langdurig aan weersinvloeden blootgesteld te worden. Wanneer je jouw fiets altijd buiten laat staan, zal deze binnen de kortste keren gebreken gaan vertonen. Er kan roestvorming ontstaan (ook op je ketting) en het rem- en versnelling mechanische kunnen gebreken gaan vertonen. Wanneer je jouw fiets onder een afdakje of fietsoverkapping zet, staat deze droog en is het beschermd tegen de regen.

Afdakje voor fietsen op maat

Fietsenstallingen en afdakjes voor fietsen komen in verschillende uitvoeringen en maten voor. Vaak worden ze op maat gemaakt. Dit omdat niet een situatie hetzelfde is. Hoeveel fietsen moeten er onder het afdakje geplaatst kunnen worden bijvoorbeeld. In onze webshop vind je verschillende overkappingen. We maken ze op maat en kunnen deze bij jouw op locatie komen monteren.

Overkapping laten plaatsen

Ben jij overtuigd van de noodzaak voor een afdak voor je fietsen? Dan kun je eenvoudig een fietsoverkapping laten plaatsen door een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om de fietsenstalling te plaatsen. We hebben ze in verschillende uitvoeringen, groot en klein en maken ze voor je op maat van staal.

Fietsoverkapping van Hekwerkwebshop.nl

Zoals ik al aangaf hebben we in onze webshop diverse soorten fietsenstallingen. We maken de stallingen op maat en kunnen deze bij jouw op locatie komen leveren. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Mocht je een specifieke stalling of afdak zoek, vraag dan gerust een offerte aan. We helpen je graag verder!

Meer lezen: