overkapping fietsen particulier

Overkapping fietsen particulier

Ben jij als particulier op zoek naar een overkapping voor de fietsen? In onze webshop vind je diverse soorten overkappingen die je kunt gebruiken als fietsenstalling. We maken de overkapping op maat in onze werkplaats. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Waarom een overkapping voor je fiets?

Een overkapping voorkomt dat je fiets kan gaan roesten door weersinvloeden. Daarnaast wordt een overkapping voor een fiets ook regelmatig gebruikt als berging. Het is mogelijk om een overkapping volledig gesloten te bestellen. We maken dan een deur of poort in een van de wanden hier kunt afsluiten met een cilinderslot.

Soorten overkapping fietsen particulier

Er zijn verschillende soorten overkappingen die geschikt zijn als fietsenstalling voor de fietsen. In onze webshop vind je voornamelijk fietsenstallingen van staal. De belangrijkste reden hiervoor is dat staal ontzettend sterk is en, indien goed behandeld, lang meegaat. Standaard zijn de fietsenstallingen thermisch verzinkt, Maar natuurlijk kun je die ook laten coaten in een kleur naar keuze. Ben je benieuwd welke kleuren er mogelijk zijn? Vraag dan gerust eens onze kleurkaart op.

Een overkapping voor die fietsen zelf plaatsen?

Je kunt er overkapping voor die fietsen als papier eenvoudig zelf plaatsen. We maken namelijk van iedere fietsenstalling een werktekening. Deze werktekening krijg je samen met alle onderdelen voor die fietsenstalling bijgeleverd. We leveren onze stallingen en overkappingen in heel Nederland en Belgiƫ.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de plaatsing van je overkapping voor de fietsen over te laten
Onze ervaren monteurs. Zij hebben de benodigde ervaring en brengen een bus met gereedschap mee. Hierdoor is de overkapping in een mum van tijd geplaatst.

Overkapping voor fietsen van Hekwerkwebshop.nl

Een overkapping voor fietsen is eenvoudig online te bestellen in onze webshop. We hebben diverse standaardmodellen in ons assortiment, Maar maatwerk is mogelijk. Ben jij op zoek naar een specifiek type fietsenstalling of overkapping ik kun je deze nergens vinden? Ben dan gerust eens contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder!