ijzeren tuinhekwerk

IJzeren tuinhekwerk

Ben jij op zoek naar een ijzeren tuinhekwerk? In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten tuinhekken in alle soorten en maten. Laat je verrassen door ons aanbod en bereken eenvoudig zelf online je prijs.

IJzeren tuinhekwerk

In onze hekwerk webshop vind je uitsluitend ijzeren tuinhekwerken die in Nederland zijn vervaardigd.

In de werkplaats worden eerst alle onderdelen gezaagd en verzameld. Zo worden de spijlen voor het hele tuinhekwerk op maat gezaagd, de dwarsliggers en palen. Ook worden de lippen, krullen en cirkels verzameld. Wanneer alle hekwerk onderdelen klaar liggen, lassen onze ervaren lassers deze in elkaar.

De onderdelen worden in een mal geplaatst en in elkaar gelast.

Omdat het ijzeren tuinhekwerk door het lassen enorm heet wordt, is het van belang dat de onderdelen goed vastgeklemd zijn. Onze medewerkers klemmen alle onderdelen goed vast in de mal en lassen het hekwerk in elkaar.

Wanneer het hekwerk in elkaar gelast is en alle onderdelen, palen etc. klaar zijn, kan het hekwerk naar de verzinkerij om voorzien te worden van een laag zink. Hierdoor is het hekwerk beschermt tegen het weer in Nederland.

Hekwerken van Hekwerkwebshop.nl

Wil jij een ijzeren tuinhekwerk bestellen? Dat kan! Nadat het hekwerk verzinkt is zijn de tuinhekwerken klaar om naar de eindgebruiker te worden vervoerd.

Onze hekwerken zijn verzinkt of verzinkt en gecoat leverbaar. Hierdoor is het mogelijk om de hekwerken in bijna iedere voorkomende RAL kleur te bestellen. In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten tuinhekwerken.

Deze hekwerken kun je zelf samenstellen en volledig op maat bestellen. Wij werken niet met standaard afmetingen of passtukken. De elementen worden netjes verdeel over de totale lengte van een zijde. Hierdoor is het tuinhekwerk een verfraaiing voor ieder tuin en woning.

De prijzen van de hekwerken bereken je eenvoudig aan de hand van onze duidelijk configurator. Stap voor stap stel je het ijzeren tuinhekwerk samen en de website berekend de benodigheden en de prijs. Zo kun je het hekwerk direct in zijn totaliteit bestellen en loop je niet het risico dat je onderdelen vergeet te bestellen.

Neem eens rustig een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod.