zeildoek met ogen

Zeildoek met ogen

Ben jij op zoek naar een zeildoek met ogen? Een zeildoek met ogen wordt voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Zo kun je ze gebruiken als dekzeil, maar ook als balkondoek of als verandazeil. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil jij en zeildoek met ogen bestellen? Dat kan! We maken zeildoeken op maat van PVC zeil.

Wat is een PVC zeildoek?

Een PVC zeildoek wordt ook wel vrachtwagenzeil of bisonyl genoemd. We hebben in onze webshop PVC zeildoeken in verschillende kleuren. We kunnen deze voor je op maat maken, zodat het doek precies pas voor jouw toepassingen gebruikt kan worden.

PVC zeil is een afkorting van polyvinylchloride. PVC is licht van gewicht, heeft een hoge slijtvastheid en gaat lang mee. Omdat het waterbestendig is, kan het ook buiten gebruikt worden. Het wordt veel gebruikt als dekzeil en schuifzeil bij vrachtwagens. Met een zeil uit onze webshop ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en een optimale levensduur van het materiaal.

Meer lezen:

Zeildoek op maat laten maken

Zoals ik al aangaf kun je een zeildoek met ogen op maat laten maken in onze webshop. We maken de zeildoeken in de door jouw gewenste kleur en afmetingen. Je kunt het zeildoek eenvoudig aanvragen via de webshop. Wij zullen dan een passende aanbieding voor je maken. Wanneer deze akkoord is, ontvang je een tekening van het zeildoek. Hierdoor weet je precies wat we gaan maken.

Zeildoek met ogen bestellen

Een zeildoek met ogen bestel je dus eenvoudig in onze webshop. Naast zeildoeken hebben we ook balkondoeken en verandazeilen in ons assortiment. We maken deze op maat, waardoor maatwerk mogelijk is. Ben jij op zoek naar een specifiek soort zeildoek? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar een zeildoek.

Meer lezen: