tuinhekken op maat

Tuinhekken op maat

Tuinhekken op maat zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. Een tuinhek fungeert als erfafscheiding en is onmisbaar om de meeste tuinen. Het houd ongenode gasten buiten en kinderen en huisdieren binnen de tuin. Ze kunnen met en zonder poort of deurtje worden uitgevoerd, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Soorten tuinhekken

Zoals ik al aangaf zijn tuinhekken er in verschillende soorten en uitvoeringen. Denk hierbij aan afrastering, houten tuinhekken en stalen tuinhekken op maat. Hieronder zal ik je een aantal soorten hekwerk laten zien die geschikt zijn om een tuin.

Stalen tuinhekken op maat

stalen tuinhekken op maat

Stalen tuinhekken of sierhekwerken hebben een stijlvolle uitstraling. In onze webshop vind je diverse soorten sierhekwerk. We maken ze op maat, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn. De tuinhekken zijn leverbaar in combinatie met bijpassende poorten.

Meer lezen:

Houten tuinhekken op maat

houten tuinhekken op maat

Je vind ze bij de bouwmarkt bij jouw in de buurt. Zelf bieden we ze niet aan. De levensduur van houten tuinhekken is over het algemeen relatief kort. We streven ernaar hekwerken van een degelijke kwaliteit te leveren en hebben daarom geen houten tuinhekjes in ons assortiment.

DSM hekwerk

dsm tuinhekwerk

Een DSM hekwerk of dubbelstaafmat hekwerk is het beste van een spijlenhekwerk en glashekwerk gecombineerd. Zo is het enorm sterk en heeft het de fijne mazen die je kent van een gaas hek. Het hekwerk is ideaal om te gebruiken om een tuin. Het wordt veel gebruikt om klimplanten als Hedera tegen aan te laten groeien. Hierdoor creƫer je een prachtige groene erf afscheiding.

Meer lezen:

Stalen tuinhekken op maat bestellen

Wil jij stalen tuinhekken op maat online bestellen? Dat kan! We bieden onze stalen tuinhekken in onze webshop aan en je kunt ze eenvoudig online aanvragen. We maken op basis van je aanvraag een passende offerte op maat, waarna je het hekwerk kunt bestellen. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod tuinhekken.

Meer lezen: