hekwerk met glas

Hekwerk met glas

Heb jij een prachtig uitzicht vanaf je terras? Dan is een hekwerk van glas wellicht wat je zoekt als tuinafrastering. We hebben diverse soorten glazen hekwerken in ons assortiment. Wist je dat deze hekken ook geschikt zijn als balustrade om een balkon of dakterras?

Waarom een hekwerk met glas?

hekwerk met glas

Wanneer je een prachtig uitzicht hebt vanaf je terras, dan heb je met een glazen hekwerk maximaal uitzicht. Je kunt je erf voorzien van een afscheiding, zonder dat het jouw uitzicht belemmerd. Een andere reden om een hekwerk met glas toe te passen is de wind werende functie van het hek. In sommige gevallen wordt een dergelijk hekwerk uitgevoerd met matglas, dit om meer privacy in je tuin of op je terras te hebben. Door matglas kan niet gekeken worden.

Hekwerk met glas op maat

hekwerk met glas

De hekwerken met glas in onze webshop kunnen we op maat voor je maken. Heb je speciale wensen of wil je een doorgang in je hekwerk? Geen probleem! We maken teven glazen deuren en looppoorten voor je in het hekwerk.

Hekwerk laten plaatsen

Je kunt een hek met glas eenvoudig bij jouw op locatie laten plaatsen. Onze ervaren monteurs weten hoe ze met het glas om moeten gaan, en komen graag bij je lang om de hekwerken te monteren.

Hekwerk met glas van Hekwerkwebshop.nl

Een hekwerk met glas bestel je dus eenvoudig online op hekwerkwebshop.nl. We vinden het belangrijk dat het bestellen van een hekwerk eenvoudig online kan. Daarom kun je kiezen uit verschillende modellen, die je online kunt aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons in de showroom op Urk langs te komen om de hekwerken in het echt te zien. We hebben bijna alle modellen staan en onze productspecialisten staan je graag te woord.

Meer lezen: