overkapping staal

Overkapping staal

Wil je een overkapping staal laten maken aan jouw huis? Of aan je schuur? Of terras? Wij maken ze van bouwwaardig stalen materiaal voor jou op maat!

Een overkapping kan een mooie toevoeging zijn van jouw huis, schuur, of terras. Je kunt nu niet alleen droog zitten, maar je breidt als het waren je woon oppervlakte eenvoudig uit. Regent het? Dan loopt de regen langs de overkapping omlaag. Er hoeven geen grote plassen meer voor de schuifdeur te liggen. Ben je opzoek naar een mooie overkapping die voldoet aan jouw eisen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Stuur ons een berichtje voor al onze mogelijkheden.

Waarom een overkapping van staal?

Wij krijgen vaak de vraag van klanten waarom we voor staal kiezen als materiaal voor het maken van een overkapping? Dit heeft diverse redenen. Het is niet alleen een duurzaam materiaal maar het zorgt ook nog eens voor een ijzersterke constructie. Doordat het staal zo sterk is kan het een grote overspanning aan.

Naast de bovengenoemde voordelen is staal ook nog eens eenvoudig te vormen in de vormgeving en design zoals klanten het willen hebben. Er hoeven geen lelijke spijkers en schroeven gebruikt te worden. Nog een groot voordeel is dat er nauwelijks onderhoud aan gedaan hoeft te worden wat dan ook de reden is waarom het zo’n duurzaam product is en het lang meegaat.

Meer lezen:

Voordelen stalen overkapping

Hierboven noemde we al de reden voor het kiezen van een stalen overkapping. Om het eenvoudig te maken zetten we alle voordelen nog voor je op een rijtje:

  • Sterk
  • Makkelijk te gebruiken
  • Snelle montage mogelijk
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Kan grote overspanningen aan (ijzersterk)

Overkapping staal laten maken

Wil je een stalen overkapping laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je bent niet de eerste klant die door ons een overkapping laat maken en plaatsen. Onze jaren aan ervaring en expertise nemen we mee bij al onze klussen.

Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven wat voor overkapping je wilt en wat de afmetingen zijn. Twijfel je hierover dan kun je voor advies ook altijd contact opnemen met ons persoonlijk. Ben je eruit wat je wilt dan komen wij de overkapping aan huis met zorg voor je plaatsen.

Stalen overkapping bestellen

Ben je eruit wat voor overkapping je wilt bestellen? Dan zit de moeilijkste taak ervoor jou op. Het enige wat je nog hoeft te doen is de overkapping bij ons bestellen. Dit kan online via onze website. Ga naar de overkappingen pagina, vink aan wat voor overkapping je wilt hebben, geef bepaalde specificaties aan en druk op bestellen. Vervolgens gaan wij aan de slag en nemen contact met je op over de vervolg stappen. Voor je het weet staan we voor de deur met jouw nieuwe stalen overkapping!