hekwerk voor vijver

Hekwerk voor vijver

Heb jij een vijver en zoek je een hekwerk voor een vijver? Verstandige keuzen! Een ongeluk zit in een klein hoekje en niemand wil dat een kind in een vijver kan vallen. Wanneer je een hekwerk om je vijver plaatst, kun je met een gerust hart van je vissen en planten genieten. Je hoeft je geen zorgen te maken of je kinderen en wellicht per ongeluk in vallen.

Waarom een hekwerk om je vijver?

Een hekwerk voorkomt dat een kind of dier in je vijver kan vallen. Het is heel kort door de bocht een valwering en het hekwerk staat er vooral voor de veiligheid. Dit houd echter niet in dat het hekwerk niet mooi mag zijn. We hebben diverse mooie hekwerken die geschikt zijn om een vijver.

Soorten hekwerk voor je vijver

Hekwerk komen voor in alle soorten en maten. In onze webshop vind je verschillende soorten hekwerken die in principe allemaal gebruikt kunnen worden om een vijver. Hieronder zal ik je een tweetal hekwerken laten zien, die jij wellicht kunt gebruiken om je vijver.

Stalen sierhekwerk

hekwerk voor vijver

Een veel voorkomende sierlijke toepassing is een stalen sierhekwerk. Deze hekwerken maken we op maat in de werkplaats in Nederland, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod sierhekwerken.

Hekwerk met glas

Een hekwerk met glas wordt heel veel gebruikt om een vijver. Het grote voordeel hiervan is dat het hekwerk je zicht niet belemmerd. Je kunt er immers gewoon doorheen kijken. Ideaal wanneer je naar je vissen wilt kijken. Ook je kinderen kunnen door het glas naar de vijver en de vissen kijken.

Hekwerk voor vijver op maat

Omdat niet een vijver hetzelfde is maken we hekwerken voor een vijver op maat. Zo weet je zeker dat deze precies past. Ook kunnen we het hekwerk voorzien van een doorgang in de vorm van een poort. Zo hoef je niet over het hekwerk heen te klimmen, maar kun je gewoon door een deur naar je vijver toe.

Hekwerk laten plaatsen

We kunnen het hekwerk bij jouw op locatie komen monteren. Zo heb jij je handen vrij en hoef je alleen aan de verzorging van je vissen te denken.