spijlenhekwerk laag

Spijlenhekwerk laag

Een spijlenhekwerk laag bestellen? Het kan in onze webshop. We hebben diverse soorten spijlenhekwerk in ons assortiment. We maken bijna alle hekken op maat, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door ons aanbod.

Soorten spijlenhekwerk

Er zijn diverse soorten hekwerk. Denk hierbij aan sierlijke spijlenhekken, maar ook aan industriële hekwerken. We bieden alle hekwerken in verschillende hoogtes aan. Wanneer je op zoek bent naar een laag hekwerk, is dat vrijwel met ieder soort mogelijk.

Hoe laag is het laagste spijlenhekwerk?

We kunnen het laagste spijlenhekwerk 10 cm hoog maken. Dit is met een knipoog, dat ze je begrijpen. Een dergelijk laag hekwerk is eerder een drempel en waarschijnlijk zul je hier over struikelen.

Sierhekwerk met spijlen

spijlenhekwerk laag

Onze sierhekwerken met spijlen kunnen we het laagst maken. Deze hekwerken maken we in de werkplaats in Nederland op maat. Hierdoor kunnen we deze volledig naar jouw wensen aanpassen. Als je het hekwerk 10 cm laag wilt laten maken, geen probleem we regelen het voor je. Ontdek in onze webshop de soorten sierhekwerken die we aanbieden.

Meer lezen:

Industrieel hekwerk

spijlenhekwerk laag

Een industrieel spijlenhekwerk is strakker dan een sierhekwerk. De hekwerken hebben weinig versieringen en zijn vooral functioneel. We hebben de hekwerken in een aantal verschillende uitvoeringen. Het laagste model dat we aanbieden is 60 cm hoog.

Meer lezen:

Een spijlenhekwerk bestellen

Zoals je hebt kunnen lezen maken we lage spijlenhekwerken gewoon voor je op maat in onze werkplaats. Ben jij op zoek naar een specifiek soort hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar een laag spijlenhekwerk.

Wist je dat we al onze hekken kunnen leveren en monteren in combinatie met een bijpassende poort. Deze fungeert als doorgang door het hekwerk en kan worden afgesloten met een slot. De poorten komen voor als looppoort, draaipoort en schuifpoort. We leveren onze hekwerken in heel Nederland en België en kunnen deze eventueel bij je op locatie komen monteren.