tuinhuis metaal

Tuinhuis metaal

Ben je opzoek naar een mooi, compact, en betaalbaar tuinhuis? Dan raden wij een tuinhuis van metaal aan!

Bij een tuinhuis denken mensen vaak aan een houten tuinhuis. Wij begrijpen dit want de uitstraling van hout past nou eenmaal in een tuin. Waar mensen zich vaak niet van bewust zijn is dat tuinhuizen ook in metaal verkrijgbaar zijn. Tuinhuizen van metaal zijn vaak compacter, staan perfect in een strakke, moderne tuin en gaan veel langer mee!

Wat is een tuinhuis metaal?

Zoals de vraag al insinueert is een tuinhuis van metaal, een hok die van het materiaal metaal gemaakt wordt en vervolgens in de tuin wordt gezet. Hierin kan bijvoorbeeld gereedschap bewaard worden. Het leuke van ons assortiment metalen tuinhuizen is dat we er genoeg voor je hebben waar je uit kunt kiezen! Liever zelf een tuinhuis voor jouw persoonlijk laten maken? Dan zit je met metaal aan het goede adres. Metaal is namelijk erg handzaam en gemakkelijk te bewerken.

Voordelen tuinhuis metaal

Kies je voor een metalen tuinhuis simpelweg omdat je dit het mooiste vindt? Dan kies je niet alleen voor uitstraling maar ook nog eens voor een hoop andere voordelen. Hierboven noemde we er al een aantal, maar er zijn er meer.

1. Sterk

Metaal is een materiaal die al jaren in de bouw gebruikt wordt. Het heeft een lange levensduur vanwege zijn sterkte eigenschappen. Zo kan het bijvoorbeeld eenvoudig een overspanning aan.  Het gereedschap, fietsen, etc, staat allemaal veilig in jouw metalen tuinhuis.

2. Onderhoudsarm

Metaal is een onderhoudsarm product in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout. Metaal hoef je niet te onderhouden. Wanneer het metaal goed verzinkt is, dan gaat het ook niet roesten en kan het jaren lang mee gaan.

3. Mooi

Een metalen tuinhuis geeft een mooie uitstraling in de tuin. Metaal wordt vaan gezien als modern en strak. Het kan net even die extra dementie aan de tuin geven.

4. Handig

Naast dat metaal sterk en onderhoudsarm is, is het ook nog eens een handig product. Metaal is namelijk ligt en handzaam waardoor het gemakkelijk te bewerken is in de vorm waarin het nodig is.

5. Goedkoop

Metaal is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld hout. Daarom kunnen wij ook metalen tuinhuizen een stuk goedkoper leveren. Wij worden hier zelf erg blij van, wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een mooi tuinhuis.

Tuinhuis metaal op maat laten maken

Ben je opzoek naar een specifieke afmeting van je tuinhuis? Dan kunnen we die gewoon voor jou op maat maken. Wat voor ons vooral belangrijk is is dat je ons doorgeeft hoe je het tuinhuis precies wilt hebben, qua design en afmeting. De rest van het werk doen wij. Wil je een tuinhuis op maat laten maken? Vul dan ons formulier in op de website en één van onze professionals gaat direct voor je aan het werk en neemt contact met jou op!

Tuinhuis metaal bestellen

Is er een tuinhuis in ons assortiment die jij bij jou in de tuin ziet staan? Dan kun je deze eenvoudig via de webshop op onze website bestellen. Klik op de overkapping die jij wilt hebben en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Voor je het weet staan we bij je voor de deur met jouw nieuwe metalen tuinhuis!