RVS hekwerk met glas

RVS hekwerk met glas

Ben jij op zoek naar een RVS hekwerk met glas? We hebben diverse soorten balkonhekwerk en balustrades met glas in ons assortiment. We maken ze op maat, waardoor de glasplaten netjes over iedere lengte verdeeld worden. Hierdoor werken we niet met passtukken. We zorgen namelijk dat het hekwerk precies past.

Voordelen RVS hekwerk met glas

Een RVS hekwerk met glas heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere soorten hekwerken. Zo roest RVS niet, zoals staal dat bijvoorbeeld wel doet. De afkorting verwijst naar roest vast staal. Het hekwerk hoeft daarom niet verzinkt of gepoedercoat te worden om roestvorming te voorkomen. Daarnaast heeft het een prachtige uitstraling en is het een stevig en stabiel hekwerk.

Soorten glas

We kunnen een RVS hekwerk met glas voorzien van verschillende soorten glas. De meest voorkomende soorten zijn: transparant – en mat glas. Het voordeel van transparant glas is dat je maximaal behoud van uitzicht hebt. Het hekwerk belemmerd je uitzicht niet, zodat je bij mooi weer heerlijk kunt genieten. Mat glas wordt gebruikt in situaties waarbij je meer privacy op je balkon of dakterras wilt creĆ«ren. Je kunt namelijk niet door het glas heen kijken, waardoor je pottenkijkers de baas bent.

RVS hekwerk met glas monteren

Een balkonhek van RVS met glas kunt je relatief eenvoudig monteren. Wel is het zo dat je bij het plaatsen van glas zorgvuldig moet werken. Glas blijft glas en kan altijd breken. Natuurlijk kun je het plaatsen van een RVS hekwerk ook over laten aan onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te plaatsen.

Hekwerken met glas van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten balustrades met glas. We maken de glazen balustrade op maat en kunnen deze bij jouw op locatie komen monteren. Heb jij een specifiek soorten hekwerk gezien, en wil je deze op maat laten maken? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.