balkonhek RVS

Balkonhek RVS

Ben je op zoek naar een balkonhek van RVS? We hebben diverse soorten balkonhekwerk in ons assortiment. We maken deze hekwerken op maat, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn. Een balkonhek moet aan het bouwbesluit voldoen, omdat het fungeert als valbeveiliging. Laat je voor de aanschaf altijd goed inlichten over de wettelijke eisen, zoals de hoogte van het balkonhek.

Wat is een balkonhek RVS?

Een balkonhekwerk RVS is gemaakt van RVS. Balkonhekken worden gemaakt van diverse soorten materialen. Denk hierbij aan staal, glas en aluminium, maar ook RVS. Het voordeel van een RVS balustrade is dat deze hekwerken een luxe uitstraling hebben. Daarnaast is het staal roestvast, waardoor het niet gepoedercoat of verzinkt hoeft te worden.

Meer lezen:

Balkonhek RVS op maat

We maken onze RVS balustrades op maat. Hierdoor kun je een balkonhekwerk van RVS ook op maat laten maken. Niet een balkon is hetzelfde. We hebben voor ieder balkon een passende oplossing. Heb jij ergens een mooi balkonhek gezien, maar kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Montage

Je kunt een balkonhek van RVS relatief eenvoudig zelf monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs met een bus vol gereedschap. Hierdoor is de montage in een mum van tijd geschied.

Balkonhek RVS van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je de meest uiteenlopende soorten balkonhekken. Denk hierbij aan stalen balustrades, balkonhek met glas en rvs balustrade. We maken al onze hekwerken op maat, waardoor maatwerk mogelijk is. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.