stalen balustrade met glas

Stalen balustrade met glas

Ben jij op zoek naar een mooie stalen balustrade met glas? In onze webshop vind je diverse soorten balustrades. Denk hierbij aan stalen balustrades, glazen balustrades en RVS balustrades. We maken onze hekken op maat, waardoor je ze volledig naar jouw wensen kunt laten aanpassen.

Wat is een stalen balustrade met glas

Heel kort door de bocht is een stalen balustrade gemaakt van staal en voorzien van glas. Hierdoor heb je maximaal behoud van uitzicht. Het voordeel van staal is dat dit makkelijk te bewerken is. Hierdoor kunnen we maatwerk oplossingen voor je maken. Denk hierbij aan uitsparingen in het hekwerk, waslijnpalen en voetplaten op maat. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door glazen balustrades op maat.

Soorten glas

We kunnen een stalen balustrade met glas met verschillende soorten glas leveren. De meest voorkomende soorten zijn transparant glas en mat glas. Wanneer je maximaal van je uitzicht wilt genieten, dan is transparant glas wat je zoekt. Wil je graag meer privacy op je balkon of dakterras? Dan kun je matglas toepassen in de stalen balustrade. Er kan niet door dit glas gekeken worden, waardoor je voorkomt dat pottenkijkers of buren op je balkon of dakterras kunnen kijken.

Stalen balustrade met glas monteren

Over het algemeen is het monteren van een glazen balustrade niet heel ingewikkeld. Wel is het zo dat glas kwetsbaar is en het balustrade glas met zorg moet worden geplaatst. Je kunt er voor kiezen om montage over te laten aan onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om de glas balustrade te plaatsen. Ze nemen een bus met gereedschap mee, waardoor het plaatsen binnen een mum van tijd is geregeld.

Glazen balustrades van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten balustrades. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment verandadoek, sierhekwerk en tuinpoorten. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Meer lezen: