landelijk sierhekwerk

Landelijke hekwerken

Ben jij op zoek naar landelijke hekwerken voor je tuin of oprit? We hebben in onze webshop diverse soorten hekwerken die gebruikt kunnen worden in een landelijke omgeving. We kunnen ze in de meeste gevallen op maat maken, waardoor je ze precies kunt afstemmen op jouw situatie.

Soorten landelijke hekwerken

Er zijn verschillende soorten landelijke hekwerken. Denk hierbij aan prachtig sierhekwerk van staal, maar ook aan stalen spijlenhekken. Daarnaast hebben we DSM hekwerk, dat in een landelijke omgeving gebruikt kan worden. Al dan niet bekleed met een klimplant als een Hedera.

Landelijk sierhekwerk

Een sierhekwerk is naast praktisch ook erg mooi. Het zijn stalen spijlenhekken versierd met smeedwerk, krullen en hekpunten. Ze komen voor in de meest uiteenlopende uitvoeringen en we kunnen ze voor je op maat maken.

Het mooie aan een sierhekwerk is dat we deze kunnen leveren in combinatie met bijpassende draai- of schuifpoort voor je inrit.

Stalen spijlenhekwerk

Ons spijlenhekwerk wordt regelmatig gebruik in landelijke situaties. Deze hekwerken zijn vooral erg sterk en we kunnen ze leveren in verschillende uitvoeringen. Neem hiervoor gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

DSM hekwerk

Een DSM hekwerk is eigenlijk een vorm van afrastering. Het is het beste van een spijlenhekwerk en een gaashekwerk gecombineerd. Wil jij voorkomen dat je hond of andere dieren van je erf de weg op kunnen lopen? Dan is een DSM hekwerk ideaal.

Een DSM hekwerk is tevens ideaal om een klimplant als een Hedera tegen te laten groeien. Hierdoor ontstaat er een groene muur, die perfect in een landelijke situatie past.

Landelijke hekwerken laten plaatsen

We kunnen de hekwerken in jouw landelijke situatie komen monteren. Onze monteurs komen dan met een bus vol gereedschappen om het hekwerk te plaatsen. Zo heb jij daar geen omkijken naar en heb je binnen enkele dagen een prachtig hekwerk om je erf.

Hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je dus diverse soorten hekwerken die geschikt zijn voor een landelijke situatie. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Meer lezen: