fietsenhok kopen

Fietsenhok kopen

Wil jij een fietsenhok kopen? Begrijpelijk! Een fiets krijgt buiten behoorlijk te leiden en vaak is er geen mogelijkheid om je fiets binnen te stallen. Daarnaast is dat niet erg praktisch. Het voordeel van een fietsenhok is dat je jouw fiets zo naar binnen rijd en je fiets er ook weer makkelijk uit kunt pakken.

Waarom een fietsenhok?

Zoals ik al aangaf krijgt een fiets buiten behoorlijk te lijden. Regen en wind tasten je fiets aan, waardoor er roestvorming kan ontstaan. Een fietsenhok is minstens zo belangrijk als het regelmatig schoonmaken van je fiets. Het beschermt je fiets tegen regen en wind, waardoor deze langer meegaat. Fietsenhokken en bergingen komen voor in verschillende soorten en maten.

Soorten fietsenhokken

Wil jij een fietsenhok kopen om je tweewieler te beschermen? Dan heb je een aantal mogelijkheden. Wij maken fietsenstallingen op maat van staal en kunnen deze volledig naar jouw wensen aanpassen. Dient het een open stalling of juist een gesloten stalling te zijn. Hoeveel fietsen moeten er in kunnen en wil je deze qua kleur afstemmen op jouw situatie. Hieronder laat ik je twee soorten fietsenstallingen zien.

Stalen fietsenstalling

Een veel gebruikt fietsenhok is onze stalen fietsenstalling. We maken deze uit hoogwaardig staal dat thermisch verzinkt wordt. Eventueel is het mogelijk om de stalling te laten coaten in een kleur naar keuze. Zo kun je de stalling stemmen op jouw situatie. Het dak is voorzien van cementvezel platen en de wanden zijn gemaakt van damwandplaten.

Fietsenhok kopen met glas

Naast een stalen fietsenhok, hebben we ook een fietsenhok met glas in ons assortiment. Deze maken we tevens op maat. De fietsenstalling belemmerd het zicht niet, waardoor er een open geheel ontstaat. We kunnen de stalling voor een deel of volledig afsluiten met glas en eventueel voorzien van een deur. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Fietsenhok kopen en laten plaatsen

Wil jij een fietsenhok kopen en bij jouw op locatie laten plaatsen? Dat kan! Onze ervaren monteurs komen graag bij je langs om het fietsenhok te monteren.

Fietsenhok van Hekwerkwebshop.nl

Een fietsenhok kopen kan dus eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten fietsenstallingen en overkappingen, die we op maat kunnen maken. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod fietsenstallingen.