sierhekwerk prijzen

Sierhekwerk prijzen

Sierhekwerk prijzen kun je eenvoudig aanvragen in onze hekwerk webshop. We hebben een duidelijk aanvraag formulier, waarmee je makkelijke en snel zelf de prijs van het door je gewenste sierhekwerk kunt aanvragen. Onze sierhekwerken worden op maat gemaakt, dit is dan ook de reden dat je zelf het hekwerk kunt samenstellen.

Prijzen van sierhekwerk op maat

Omdat we het je zo gemakkelijk mogelijk willen maken, kun je in onze hekwerk webshop zelf de prijzen van het sierhekwerk aanvragen. Je kiest de hoogte, afwerking en kleur. Tevens kun je de spijlpunten en paalkoppen kiezen om vervolgens het hekwerk te bestellen. De sierhekken kunnen met bijpassende looppoort en draaipoorten geleverd worden.

We werken niet met “made in China” modellen, maar verkopen uitsluitend sierhekwerk op maat. We vinden het belangrijk om hekwerken met de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden.

Sierhekwerk prijzen

We streven ernaar kwaliteit hekwerken tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Regelmatig zijn we in gesprek met fabrikanten om de hekwerken te verbeteren en perfectioneren. We werken niet met vaste elementen, maar verdelen deze netjes over de totale lengtes van de zijden. Hierdoor heeft het hekwerk een stijlvolle uitstraling.

De sierhekwerken worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en kunnen binnen enkele weken geleverd worden. Daarnaast zijn ze zowel verzinkt als verzinkt en gecoat leverbaar in een RAL kleur naar keuze.

Meer lezen:

Sierhekwerk online bestellen

Ben je op zoek naar sierhekwerk en wilt u deze online bestellen. Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. In onze hekwerk webshop besteld u de hekwerken makkelijk en snel. Vervolgens vervaardigen wij het hekwerk op maat en leveren deze in Nederland en Belgie. Omdat we de hekwerken na bestellen op maat maken, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheid. Neem hiervoor gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen je graag verder aan het door jouw gewenste sierhekwerk.

Meer lezen: