stalen schuur

Stalen schuur

Een stalen schuur is perfect als opslag of als bijgebouw naast jouw huis. Wil je hem niet zomaar naast de woning plaatsen, maar om bedrijfsredenen gebruiken? Dan kan dat uiteraard ook! Wij maken ze op maat naar de wens en eisen van onze klanten.

Wat is een stalen schuur?

Een schuur is een bijgebouw die gemaakt wordt van staal. Vaak wordt het gebruikt als stalling, een loods, berging of zelfs als garage. Een bijgebouw van staal zorgt voor extra ruimte waar je spullen kan opslaan. Het fijne van staal is dat het sterk is en eenvoudig te produceren in de maten en design zoals klanten het willen hebben. Het geeft een robuuste, moderne en strakke uitstraling bij jou op het terrein.

Voordelen stalen schuur

Zoals hierboven al kort benoemd werd zitten er diverse voordelen aan een schuur van staal. Nog niet overtuigt van staal? Lees dan het lijstje hieronder wat zijn voordelen zijn!

1. Sterk

Staal is enorm sterk. Het kan grote hoeveelheden gewicht dragen. Daarnaast kan het gemakkelijk een grote overspanning aan waardoor we de metalen schuren in grote maten kunnen produceren zonder dat de sterkte van het gebouw minder wordt.

2. Onderhoudsarm

Zodra de stalen schuur geplaatst is hoef je er niet meer naar om te kijken. Het is een onderhoudsarm product. Je hoeft het dus niet ieder jaar bijvoorbeeld te schuren of te lakken om de levensduur te vergroten.

3. Weersbestendig

Staal kan goed tegen alle type weer. Of het nou regent, het veertig graden is buiten of dat er veel wind staat. Jouw stalen schuur zal staan waar die staat. Het is goed te isoleren en lekkage zal geen probleem zijn.

4. Lage prijs

Staal is een veel voorkomend, en veel gebruikt product. Het is handzaam, gemakkelijk in gebruik en boven alles een goedkoop bouw materiaal. Dit is dan ook de reden waarom onze stalen schuren zo scherp geprijsd zijn.

Stalen schuur laten maken

Ben je opzoek naar een stalen schuur? Zou je deze graag op maat willen laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze jaren lange ervaring, expertise en professionals maken voor jou jouw droom schuur op maat. 

Stalen schuur aanvragen

Wil je een staalconstructie aanvragen dan kun je dit doen door ons formulier online op onze website in te vullen. Vul alle specificaties in en stuur het formulier naar ons op. Een van onze experts kijkt naar de door jou aangevraagde stalen schuur en neemt vervolgens contact met je op. Zijn jullie akkoord dan gaan we voor je aan de slag. De schuur zal voor je het weet op jouw erf staan!

Andere onderwerpen: