stalen tuinhekwerk

Stalen Tuinhekwerk

Tuinhekwerken zijn er in verschillende vormen. In dit artikel ga ik het hebben over stalen tuinhekwerken. Zelf hebben wij in onze hekwerk webshop diverse soorten stalen tuinhekwerken en ik zal je in dit artikel proberen duidelijk te maken waar je op dient te letten wanneer je online een tuinhekwerk wilt bestellen.

Stalen tuinhekwerken

Stalen tuinhekwerken worden al honderden jaren gebruikt als sierhekwerken. Door het gebruik van smeedijzer kunnen de mooiste vormen worden gemaakt van staal en worden verwerkt in de sierhekwerken.

Een stalen tuinhekwerk of sierhekwerk wordt over het algemeen gebruikt als decoratie object. Daarnaast dient het natuurlijk ook een praktisch nut en wordt het veel gebruikt als tuinomheining of tuinafscheiding. De meeste tuinhekwerken zijn voorzien van een looppoort die fungeert als doorgang door het tuinhekwerk.

Prijzen stalen tuinhekwerk

Wanneer jij en stalen tuinhekwerk wilt aanschaffen, dan is het natuurlijk handig om vooraf te weten wat een tuinhekwerk je gaat kosten. In onze hekwerk webshop kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor jouw tuinhek van staal.

Je meet zelf je tuin op aan de hand van onze opmeet instructies en vult deze gegevens in het aanvraag formulier. Vervolgens kun je opgeven hoeveel looppoorten er in het hekwerk moeten worden gemaakt, welke hekpunten er op de spijlen gelast moeten worden en wat de kleur van het stalen tuinhekwerk dient te zijn. Na ontvangst van je aanvraag, maken we een passende offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Tuinhekwerk online bestellen?

Nadat je de prijs van het stalen tuinhekwerk aangevraagd hebt, kun je in onze hekwerk webshop ook direct de hekwerken bestellen. We hebben een uitgebreid assortiment stalen sierhekwerken en deze worden speciaal voor jou op maat gemaakt in Nederland. Zo vind je in onze hekwerk webshop geen “made in China” modellen, maar uitsluiten op maat gemaakte sierhekwerken.

Onze ervaren lassers maken alle hekwerken op maat en daarom is in principe alles mogelijk. Ben jij op zoek naar stalen tuinhekwerken? Neem dan gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door ons aanbod. Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.