tuinafscheiding

Tuinafscheiding

Diverse soorten tuinafscheiding vind u in onze hekwerk webshop. Hierbij kunt u denken aan sierhekwerken, schuttingen en afrastering. We vinden het belangrijk om precies te kunnen leveren wat u zoeken en hebben daarom een breed assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

Tuinafscheiding in diverse soorten en maten

Tuinafscheiding is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo kunnen onze gaashekwerken in diverse hoogtes en met verschillende maaswijdtes besteld worden. Onze sierhekwerken worden op maat gemaakt, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn. En onze schuttingen kunnen gecombineerd worden met andere soorten hout afrastering.

De mogelijkheden voor het afschermen van uw tuin zijn oneindig. Heeft u al in gedachten hoe u uw tuin het liefst wilt afschermen?

Sierhekwerk om je tuin

U kunt uw tuin bijvoorbeeld afschermen met een mooi sierhekwerk. Onze sierhekwerken worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en worden op maat gemaakt. Hierdoor kunt u het hekwerk naar wens laten aanpassen. De sierhekwerken zijn met bijbehorende poorten leverbaar en daarnaast is het mogelijk om deze in verschillende hoogtes en afwerkingen te bestellen.

Gaashekwerk als tuinafscheiding

Een goedkoper alternatief is afrastering. Een tuinafrastering is bijvoorbeeld een gaashekwerk. In onze hekwerk webshop vind u diverse soorten gaashekwerk. Bijna al het gaashekwerk is van het merk Betafence. Bijna alle fabrieken van Betafence zijn ISO 9001 gecertificeerd waardoor zij gerant kunnen staan voor kwaliteit. Ze geven dan ook 10 jaar fabrieksgarantie op bijna al hun producten.

Tuinafscheiding van Hekwerkwebshop.nl

Zoals u heeft kunnen zien zijn er diverse soorten tuinafscheiding. Ga voor het complete assortiment naar hekwerkwebshop.nl en laat u verrassen door het aanbod. We leveren de hekwerken in heel Nederland en staan achter onze producten. Bent u op zoek naar een specifiek soort hekwerk, maar kunt u deze nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder.