Gaas afrastering van betafence

Gaas afrastering van Betafence

Ben jij op zoek naar een gaas afrastering van Betafence? Er zijn diverse soorten gaas afrastering verkrijgbaar. We hebben voor jou de keuze in onze hekwerk webshop beperkt tot de beste keuzes. Betafence is was gaas afrastering betreft een betrouwbare fabrikant. Bijna al haar fabrieken zijn ISO 9001 gecertificeerd, waardoor je ervan uit kunt gaan dat je een kwaliteit afrastering ontvangt.

Gaas afrastering van Betafence

Zoals ik al aangaf staat Betafence garant voor kwaliteit. Ze geven dan ook 10 jaar fabriek garantie op hun afrasteringen en streven naar kwaliteit. Ook wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en proberen voor zover mogelijk alleen afrasteringen met de beste prijs/kwaliteit verhouding te verkopen.

Een tuinafrastering is een mooie oplossing en ideaal om te gebruiken om je tuin of erf. In verhouding tot de meeste hekwerken is het ook een relatief goedkope oplossing.

Bekijk alle gaas afrastering in onze hekwerk webshop.

Prijzen gaashekwerk van Betafence

Wil jij weten wat de prijzen zijn van een Betafence gaashekwerk? In onze hekwerk webshop kun je eenvoudig zelf je eigen gaas afrastering samenstellen. We hebben een configurator waarmee je zelf de prijzen van het gaashekwerk kunt berekenen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De prijzen van de gaas afrastering zijn van verschillende factoren afhankelijk. Zoals bijvoorbeeld de draaddikte, maas grote en de palen. Maak gerust een aantal berekeningen en bepaal voor welk type gaas afrastering je gaat.

Gaas afrastering bestellen

Nadat je de prijs berekend hebt, kun je de gaas afrastering online bestellen in onze hekwerk webshop. Het gaas en de palen worden al binnen enkele dagen geleverd. Het is ook mogelijk om de rollen gaas los te bestellen, zodat je ze tegen reeds bestaande palen kunt monteren.

Naast de standaard tuin afrasteringen kun je bij ons ook terecht voor schapengaas, kippengaas en harmonica gaashekwerken.