groen gaas bestellen

Groen Gaas Bestellen

Wil jij groen gaas bestellen? In onze hekwerk webshop vind u diverse soorten gaas. Bijna al ons gaas is in de kleur groen verkrijgbaar. We hebben divers soorten gaas in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

Groen gaas bestellen

Bijna al het gaas in onze hekwerk webshop is in de kleur verkrijgbaar. Groen gaas valt in een tuin minder op dan bijvoorbeeld zwart gaas. We kunnen het een camouflage kleur noemen. Een gaashekwerk wordt veel gebruikt om wild uit een tuin of bloemperk te houden en heeft eerder een functioneel dan een decoratief doel.

We streven ernaar om een zo compleet mogelijk assortiment gaas hekwerk aan te bieden en we werken er dan ook dagelijks aan om deze uit te breiden.

Mocht u echter op zoek zijn naar een specifiek soort gaas op rol, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Groen gaas of tuin afrastering

Naast groen gaas vind u in onze hekwerk webshop diverse soorten afrastering en omheining. Ook kunt u bij ons terecht voor sier- en balkonhekwerken. Neem hiervoor gerust eens een kijkje.

We werken samen met de beste fabrikanten en leveranciers en bieden graag kwaliteit afrastering. Ons gaas op rol is van het merk Betafence. Bijna alle fabrieken van Betafence zijn ISO 9001 gecertificeerd. Hierdoor staan ze garant voor kwaliteit en bieden ze 10 jaar fabrieksgarantie op bijna al haar producten.

Sierhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Zoals ik al aangaf vind u in onze hekwerk webshop naast groen gaas ook sierhekwerken op maat. U kunt aan de hand van onze configurator eenvoudig zelf uw sierhekwerk samenstellen en vervolgens online bestellen. U kiest de hoogte, punten en kleur en we zullen het hekwerk na bestellen op maat vervaardigen. De sierhekwerken worden zowel in Nederland als Belgiƫ geleverd. Ontdek al onze hekwerken en afrastering in onze hekwerk webshop.