schapengaas kopen

Schapengaas kopen

Wil je schapengaas kopen voor om uw schapenweide of als wild afrastering? In onze hekwerk webshop vind u een aantal verschillende soorten schapengaas. In onze webshop vind u oersterk schapengaas, welke vervaardigd is uit hoogwaardig draadstaal. Het gaas is verzinkt en met sterke knopen verbonden. Het gaas is van het merk Betafence. Bijna al haar fabrieken zijn ISO 9001 gecertificeerd, waardoor ze garant staan voor kwaliteit.

Schapengaas kopen op rol

Zoals ik al aangaf zijn bijna alle fabrieken van Betafence ISO 9001 gecertificeerd. Hierdoor staan ze garant voor kwaliteit. Dit blijkt wel uit de 10 jaar fabrieksgarantie die ze op bijna al hun gaashekwerk geven.

Het gaas van Betafence is van hoge kwaliteit. Ze hebben drie soorten schapengaas op de markt gebracht. Een standaard, een lichte en een zware uitvoering. Het gaas is op verschillende manieren geknoopt. De twee gebruikte knopen zijn de spiraal- en de Ursusknoop.

Schapengaas online bestellen

Bent u op zoek naar schapengaas en wilt u dit online bestellen? Dan bent u in onze hekwerk webshop aan het juiste adres. Wie bieden het schapengaas aan in diverse hoogtes en maaswijdtes. Voor ieder toepassing hebben we een rol schapengaas. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

Schapengaas kopen van Hekwerkwebshop.nl

Wij zijn een hekwerk webshop en verkopen naast schapengaas ook andere soorten afrastering en hekwerken. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment hekwerken en afrastering aan te bieden, zodat u altijd vind wat u zoekt. Mocht u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De hekwerken in onze webshop kunnen vaak op maat gemaakt worden, waardoor maatwerk oplossingen tot te mogelijkheid behoord. Heeft u een speciaal verzoek of zoekt u een specifiek hekwerk. Laat het door ons op maat maken. Wij leveren onze hekwerk in Nederland en Belgie. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop.