tuin afrastering

Tuin Afrastering

Ben jij op zoek naar tuin afrastering? Afrastering is er in diverse soorten en maten. Veel voorkomende vormen van afrastering zijn bijvoorbeeld: staafmathekwerk, gaashekwerk en tuinhekwerken. Ook wij verkopen in onze Hekwerk Webshop diverse soorten tuin afrastering.

Tuin Afrastering

Afrastering werd van oudsher met name gebruikt om ervoor te zorgen dat het vee niet van het land kon en om te voorkomen dat wild gedierte het land op kom. Heden ten dage wordt afrastering voor veel meer verschillende doeleinden gebruikt. In de basis is het doel van een afrastering het zelfde, maar de toepassing is verander.

Zo wordt een afrastering tegenwoordig veel gebruikt, om ervoor te zorgen dat je afgeschermd tegen wind en pottenkijkers in de tuin kunt zitten. Ook heeft het een belangrijke decoratieve functie gegeven en daarnaast geeft een stevige afrastering een veilig gevoel.

Hieronder zal ik kort ingaan op de verschillende soorten hekwerken:

Staafmathekwerk

Een staafmat hekwerk bestaat uit staafmatten welke tegen palen zijn gemonteerd. Een staafmat hekwerk is een stevige vorm van tuin afrastering en gaat hierdoor lang mee. Omdat een staafmat zo sterk is worden ze ook wel gebruikt als afrastering om bedrijfsterreinen en voetbalvelden.

Tuinhekwerken

Een houten tuinhekwerk is een mooie vorm van tuin afrastering. Vaak wordt een houten hekwerk Komo verduurzaamd geleverd. Hierdoor gaan ze jaren mee en kunt u lang van het hekwerk genieten. Een houten hekwerk wordt veel gebruikt om paardenbakken, tuinen en weilanden.

Prijzen tuin afrastering

Wanneer jij een hekwerk wilt kopen, dan wil je allereerst weten wat de kosten hiervan zijn. Om dit te verduidelijken kun je van al onze sierhekwerken eenvoudig online de prijs berekenen. Je vult zelf in wat de lengte en hoogte moet zijn, kiest de verfraaiingen van het hekwerk en een bijpassende kleur. De website berekend dan voor jou de prijs.

Naast sierhekwerken vind je in onze Hekwerk Webshop natuurlijk ook verschillende vormen van tuin afrastering. Denk hierbij aan staafhekwerken, gaashekwerken en de bijbehorende poorten.

Een omheining is niet meer weg te denken in onze hedendaagse samenleving. Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Tuin afrastering bestellen

Ben jij op zoek naar een mooi hekwerk voor om je tuin of erf. Dan moet je zeker een keer een bezoek brengen aan onze hekwerk webshop. Wij hebben diverse soorten hekwerken en dit tegen de beste prijs/kwaliteit garantie. Zo vind je in onze hekwerk webshop geen “made in China” modellen, omdat alle hekwerken in Nederland vervaardigd worden.

Onze hekwerken worden met de hand gemaakt en in elkaar gelast. Dit geld echter niet voor staafmat hekwerken, deze worden machinaal vervaardig, dit om de lage prijs te waarborgen. Een dubbelstaafmat hekwerk is een geweldig mooie vorm van tuin afrastering en ik raad dit dan ook bijna al mijn klanten aan. Het is een elegante en stevige vorm van tuin afscheiding en dit hekwerk kan verfraaid worden met een mooie klimplant.

Wanneer jij op zoek bent naar een omheining, neem dan eens een bezoek aan onze hekwerk webshop.